sen server kayıt yaptırBen tanıdıktan Almanyadan s21fe getiriyorum haftaya geliyor,boşta duran yıllar önce bimden aldığım vestel telefon vardı onun imesini attırıcam sıkıntı olur mu ?
tamam imei repair işlemi yapılmış cihaza yani kendi orijinal imeisi değil, güncelleme sıfırlama yapabileceğini sanmıyorumModel uyuşmuyor. Attım fotoğrafı alta.Alıntıyı görüntüle
Server kaydı şöyle oluyor genelde müşteri imeiyi kendisi veriyor evde eski kullanmadığı telefonun imeisi vs. aldığınız samsung’a o imeiler koyuluyor server üzerinden. Fiyatlar 3500-6000 arası değişiyor sürüm ve modele göre. Nerede ikâmet ediyordunuz bu arada?O nasıl oluyor ? Aldım bile haftaya elimde cihaz.
Telefona format atarken video attı , farklı bir telefondan videoya çekip. Anlamadım hocam nasıl oluyor o zaman. Güncelleme vs. de yapılıyor android versiyonu son sürümde.tamam imei repair işlemi yapılmış cihaza yani kendi orijinal imeisi değil, güncelleme sıfırlama yapabileceğini sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Server kaydı şöyle oluyor genelde müşteri imeiyi kendisi veriyor evde eski kullanmadığı telefonun imeisi vs. aldığınız samsung’a o imeiler koyuluyor server üzerinden. Fiyatlar 3500-6000 arası değişiyor sürüm ve modele göre. Nerede ikâmet ediyordunuz bu arada?
Alınır mı yani hocam, çok mu riskli olur. Alırken yapacağım kontroller yetmez mi? Daha sonradan sorun çıkartabilir mi?O zaman direnç işlemi de yapmışlardır cihaza
Bursadayım dediğiniz yöntemle yaptıracaktımda fiyatlarının o kadar olduğunu bilmiyordum,tanıdık yapacak ama bir fiyat sorayım yarın.tamam imei repair işlemi yapılmış cihaza yani kendi orijinal imeisi değil, güncelleme sıfırlama yapabileceğini sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Server kaydı şöyle oluyor genelde müşteri imeiyi kendisi veriyor evde eski kullanmadığı telefonun imeisi vs. aldığınız samsung’a o imeiler koyuluyor server üzerinden. Fiyatlar 3500-6000 arası değişiyor sürüm ve modele göre. Nerede ikâmet ediyordunuz bu arada?
Zannetmiyorum ya bi sorun olacağını herşeyini test edip alabilirsin bence...Alınır mı yani hocam, çok mu riskli olur. Alırken yapacağım kontroller yetmez mi? Daha sonradan sorun çıkartabilir mi?