Neler Yeni

İmei atılmış Xiaomi alınır mı?

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Cem
hiçbi sıkıntı olmaz senelerdir rusyadan alınma poco x3 kullanıyorum ne mesaj gelmeme ne aramada bi sorunum var

Golf 4 R32

80+ Silver
Ben tanıdıktan Almanyadan s21fe getiriyorum haftaya geliyor,boşta duran yıllar önce bimden aldığım vestel telefon vardı onun imesini attırıcam sıkıntı olur mu ?
sen server kayıt yaptır

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Model uyuşmuyor. Attım fotoğrafı alta.Alıntıyı görüntüle
tamam imei repair işlemi yapılmış cihaza yani kendi orijinal imeisi değil, güncelleme sıfırlama yapabileceğini sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

O nasıl oluyor ? Aldım bile haftaya elimde cihaz.
Server kaydı şöyle oluyor genelde müşteri imeiyi kendisi veriyor evde eski kullanmadığı telefonun imeisi vs. aldığınız samsung’a o imeiler koyuluyor server üzerinden. Fiyatlar 3500-6000 arası değişiyor sürüm ve modele göre. Nerede ikâmet ediyordunuz bu arada?

Enesisk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Enes Işık
tamam imei repair işlemi yapılmış cihaza yani kendi orijinal imeisi değil, güncelleme sıfırlama yapabileceğini sanmıyorum

Server kaydı şöyle oluyor genelde müşteri imeiyi kendisi veriyor evde eski kullanmadığı telefonun imeisi vs. aldığınız samsung’a o imeiler koyuluyor server üzerinden. Fiyatlar 3500-6000 arası değişiyor sürüm ve modele göre. Nerede ikâmet ediyordunuz bu arada?
Telefona format atarken video attı , farklı bir telefondan videoya çekip. Anlamadım hocam nasıl oluyor o zaman. Güncelleme vs. de yapılıyor android versiyonu son sürümde.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
O zaman direnç işlemi de yapmışlardır cihaza

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Bursadayım dediğiniz yöntemle yaptıracaktımda fiyatlarının o kadar olduğunu bilmiyordum,tanıdık yapacak ama bir fiyat sorayım yarın.

wolfgang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Eren Ayaz
Alınır mı yani hocam, çok mu riskli olur. Alırken yapacağım kontroller yetmez mi? Daha sonradan sorun çıkartabilir mi?
Zannetmiyorum ya bi sorun olacağını herşeyini test edip alabilirsin bence...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,535
Üyeler
164,691
Son üye
askerlikpaketi
Top Bottom