GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,174
31k artık o ya 125 lira kalmış öte tarafa30k güzel fiyat
31k artık o ya 125 lira kalmış öte tarafa30k güzel fiyat
al artık yeterUlan yine kaçırdım 9070xt yi. Ne zaman bakmasam geliyor.
Alamadık hocam ya elbet bir günal artık yeter![]()
Bu kondisyon sıralamasında en iyi ne oluyor, mesela ikinci el yeni gibi diyoral artık yeter![]()
dümen onlar hocam metal üzerinde kararma falan allah ne verdiyse yazıyordu canavar gibi çalışıyor yeni gibi yazanda berbat gelebiliyor.Bu kondisyon sıralamasında en iyi ne oluyor, mesela ikinci el yeni gibi diyor
anakart lazım da en kötü pcie5 b850 istiyorum, kullandığınız bi script telegram botu vs var mıdümen onlar hocam metal üzerinde kararma falan allah ne verdiyse yazıyordu canavar gibi çalışıyor yeni gibi yazanda berbat gelebiliyor.
yoksa manuel fernandes usülü f5liyor musunuzanakart lazım da en kötü pcie5 b850 istiyorum, kullandığınız bi script telegram botu vs var mı
Bak hocamanakart lazım da en kötü pcie5 b850 istiyorum, kullandığınız bi script telegram botu vs var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yoksa manuel fernandes usülü f5liyor musunuz
çok bu hocam ya 7500f zatenBak hocam
Fırsat: SAPPHIRE ANAKART AMD AM5 MATX NITRO+ B850M WIFI 52123-01-40G https://amzn.eu/d/0hkZ7arn
7800dü bu bunun da stoğu kalmamışBak hocam
Fırsat: SAPPHIRE ANAKART AMD AM5 MATX NITRO+ B850M WIFI 52123-01-40G https://amzn.eu/d/0hkZ7arn
bide benim hb'de iade biostar b650mt var p.tesi onaylanırsa alıcamçok bu hocam ya 7500f zaten
7800dü bu bunun da stoğu kalmamış
25k civarimiydi fiyat? 5 yada daha fazla sorunlu pixel yaziyordu aciklamada sanirim, yakalayamamistim.G8 Geldi 4k 240hz olan ölü piksel vs var diyodu ama öyle bişiye rastlamadım da baba bu 2k oledden o kadar iyi ki. Oled alacaksanız 4k alın veya almayın bence. O blurlu görüntü vs hiç yok @GGbaba sana da eyv sayende aldım diyebilirim