🔥İndirim Casper Pad H10 OLED Tablet 14.429TL!

Bu tablette ne yapmayı düşünüyorsunuz.

Video film için bu fiyata ips in kralını getirin oled in getir götürünü yapar.

Ufak tefek aşırı grafikli oyun oynamıyorsanız işlemcisi yine üzmez. Pubg mi oynamayı düşünüyorsunuz. 60 fps te işinizi görmez mi o zaman ips ve daha güçlü işlemcili cihaz bakarsınız.

Diğer tüm işlemler için oled panelin zevkini çıkartın.

İşlemci kötü diyenler ne yaşıyor? Adamlar eli yüzü düzgün bir işlemci koymuşlar günlük kullanım film ve ortalama günlük oyunların hiçbirinde ne donma ne kasma yapacağını düşünüyorum.
Casper'in güncel laptoplarıyla vs. kıyaslıyorsunuz da Casper'in eski laptopları kaya gibiydi her gün tekmelediğim laptopum hala ilk günkü gibi çalışıyor.

Ayrıca OLED ile IPS kıyaslayanlar varmış birazcık güldüm teşekkürler :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca adamlar pazarlamayı düzgün yapıp şu tablete bir klavye koysaydı bu fiyata yok satar stok yetiştiremezlerdi. Kimse de ne işlemcisini ne başka bir şeyini takar alıp geçerdi :D

Ek düzeltme salaklar Pro modeli yapıp ekstra bir klavye koymuşlar ve 20K yazmışlar. Yerinde de eleştirmek güzel oluyor. Bir klavyenin maliyeti ne olabilir Pro yapıyorsan da farklı donanım hafıza koy bir şey koy bir klavye koyup fiyat yazma yani. İlginç.

Son düzenleme:
İşlemci kötü diyenler ne yaşıyor? Adamlar eli yüzü düzgün bir işlemci koymuşlar günlük kullanım film ve ortalama günlük oyunların hiçbirinde ne donma ne kasma yapacağını düşünüyorum.
Casper'in güncel laptoplarıyla vs. kıyaslıyorsunuz da Casper'in eski laptopları kaya gibiydi her gün tekmelediğim laptopum hala ilk günkü gibi çalışıyor.

Ayrıca OLED ile IPS kıyaslayanlar varmış birazcık güldüm teşekkürler :D

Ayrıca adamlar pazarlamayı düzgün yapıp şu tablete bir klavye koysaydı bu fiyata yok satar stok yetiştiremezlerdi. Kimse de ne işlemcisini ne başka bir şeyini takar alıp geçerdi :D
Klavyeli versiyonu varda 20 olmuş fiyatı.
İlk çıktığında aralarındaki fark 2k şimdi 6k'ya kadar çıkmış.
Klavyeli olanı çok f/p değil.
Adının pro olduğuna bakma donanım aynı cihazın :d.

Klavyeli versiyonu varda 20 olmuş fiyatı.
İlk çıktığında aralarındaki fark 2k şimdi 6k'ya kadar çıkmış.
Klavyeli olanı çok f/o değil.
Adının pro olduğuna bakma donanım aynı cihazın :d.

Aynısını şimdi düzenledim mesajı :D
Salaklar vallahi salaklar ya. Şu cihaza 15K ya düşürüyor ya satmak için yaz 17-18K tek model yap ekstra donanımla uğraşmak istemiyorsan. Koy içine klavyeli kılıfı da. Vallahi yok satar ya.

Aynısını şimdi düzenledim mesajı :D
Salaklar vallahi salaklar ya. Şu cihaza 15K ya düşürüyor ya satmak için yaz 17-18K tek model yap ekstra donanımla uğraşmak istemiyorsan. Koy içine klavyeli kılıfı da. Vallahi yok satar ya.
Yani belki bt klavye ile falan çözülür ucuza illa klavye isteyen olursa.

Yani belki bt klavye ile falan çözülür ucuza illa klavye isteyen olursa.
Orası ayrı tabii ki ama kılıfta klavye olması inanılmaz konfor oluyor bluetooth klavyeler genelde ayrı oluyor ya pek konforlu olmuyor ayrı taşımak falan

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Paylaşım için teşekkürler. Snapdragon 8 gen 2 olsa iyiydi de MediaTek 7050 fazla zayıf geldi bana.

• Hahaha
Orası ayrı tabii ki ama kılıfta klavye olması inanılmaz konfor oluyor bluetooth klavyeler genelde ayrı oluyor ya pek konforlu olmuyor ayrı taşımak falan
Klavye bana tablette çok efektif gelmiyor ya jsjsjsjss.
İşte ne biliyim kafede oturan yazar veya Haberci değilsen pek klavyeli kılıfı efektif kullanan görmedim :d

Paylaşım için teşekkürler. Snapdragon 8 gen 2 olsa iyiydi de MediaTek 7050 fazla zayıf geldi bana.
O yonga setine sahip tek tablet var galiba(epeyin yalancısıyım) o da 30k :d.

asıl konfor touchpadi olması aslında bakma klavye kılıf falan diyoruz da

2026 da Casper almak en büyük hata olur

5k ya oled taşınabilir monitör alıp ips tableti yansıtsak da mantıklı olabilir dkdkfk

• Hahaha
Geri