4070Ti Super tabii ki hocam.Rtx 4070 ti s daha güçlü bunu biliyorum fakat geleceğe dönük olması için ve dlls özelliğininde gün geçtikçe güncellendiğini bildiğim için 5070'de mantıklı geliyor sizce ne yapmam lazım. Teşekkürler
5070 tabikideRtx 4070 ti s daha güçlü bunu biliyorum fakat geleceğe dönük olması için ve dlls özelliğininde gün geçtikçe güncellendiğini bildiğim için 5070'de mantıklı geliyor sizce ne yapmam lazım. Teşekkürler
Arada kaldım5070 tabikide
1 adına faturalı garantili
2. paketinden sen açacaksın
4070ti süper
garanti bitik
pahalı
arada niye kalıyorsun birisi 2023 ürünü digeri 2025 ürünü birisinde mfg yok digerinde var 2 ürün aynı para birsinin paketinden sen açıp garantisini sen başlatacaksın adına garantili olucak en ölü 2 sene üst marka alırsan msı gigabayt asus 3 yıl garantin olucakArada kaldım![]()
Saf kas gücünde oynarım diyorsan 4070 dlss mfg açarım diyorsan 5070Arada kaldım![]()
Aklımdaki zaten 5070'ti mfg açarak baya oyun oyniyacağımı düşünüyorum özellikle dlss'i güzel kullanan oyunlarda. Aklımda soru vardı sordum cevaplar için teşekkürler.arada niye kalıyorsun birisi 2023 ürünü digeri 2025 ürünü birisinde mfg yok digerinde var 2 ürün aynı para birsinin paketinden sen açıp garantisini sen başlatacaksın adına garantili olucak en ölü 2 sene üst marka alırsan msı gigabayt asus 3 yıl garantin olucak
Ya ben 5070 alırdım. 4gb vram daha az. Ancak daha ucuz ve de teknolojisi daha gelişmiş.Rtx 4070 ti s daha güçlü bunu biliyorum fakat geleceğe dönük olması için ve dlls özelliğininde gün geçtikçe güncellendiğini bildiğim için 5070'de mantıklı geliyor sizce ne yapmam lazım. Teşekkürler