Michael_Scofield
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,372
birazdan havit haftalık indirimi başlıyacak ordan da bakabilirsiniz
paran varsa tercihim oyuncu sebebi ayarlanabilir olması işte yükseklik ayarının ofise göre daha iyi olması yastık falan filanArkadaşlar selam 114 kiloyum ve 181 boyum var.
Bilgisayara bazen günde 2 saat anca bakarım bazende 10 saat doğru düzgün ayağa kalkmam.
Kasımda alacaktım vazgeçtim titanseat throneu ancak bu gün kafama takıldı tekrae bakmaya başladım.
Baktığım dönemde 8.5 9k olan throne şuan 13k civarı.
Bende gpt ve geminiye sordum bu koltuk nasıldır diye bana "kilonda ve kullanım sürene bakarak ofis sandalyesi almanız daha doğru olur"vari bir cevap verdiler sizin düşünceniz nedir?
Sizce ne yapayım?
Deri malzeme tercihim değil uzun yıllar kullanmaya kalkarsan sıkıntı, sıcağı hapsetmesi de malum var.Çok sayılmaz deri koltuklar çok rahat oluyor ancak üst model bir koltuk bakıyorum zaten bakarsamda kiloma boyuma uygun önerin varmı 12kya kadar
zio özel üretim olduğundan iade almıyor mesela xprime-xdriveda kurulum sonrası iade almıyor o yüzden titanseat throne almayı planladımHocam dün zio fabric deep black elime geçti kendi yorumlarım şunlar.
Kurulum çok basit - görünüşü güzel - sıradan insan boyutundaysanız geniş koltuk bağdaş kurup oturabiliyorsunuz. Koltuktaki tek kötü nokta kol dayama sallanıyor biraz dandik duruyor onun dışında güzel bir ürün. Class 4 amartisör ve metal ayaklara sahip.
Okuduğum yorumlardan sonra çok rahat bir şey bekliyordum ama sıradan bir koltuk işte. Minder almanızı öneririm çünkü kumaşı beni 3-4 saatlik kullanımda bile rahatsız etti 9-10 saati hayal edemiyorum. Normalde ben tam dik oturuyorum ama bu koltukta olmuyor mecbur hafif yatarak kullanıyorum. Belimi doldurmuyor yastık bide yumuşak olduğu için ağrı yapıyor maalesef.
Sonuç olarak güzel ürün ama bende artık ergonomik ofis koltuğundan yana kullanıyorum. Benim gibi biraz tereddüt ederek alıyorsanız iade olan bir yerden almanızı tavsiye ederim Zio iade kabul etmiyor.
bürositte mesela en basity kötü koltuk bile 10kdan başlıyorDeri malzeme tercihim değil uzun yıllar kullanmaya kalkarsan sıkıntı, sıcağı hapsetmesi de malum var.
Bürosit, flekssit, bürotime koltuklarına bakabilirsin.
Bütçene uygun karr group office rio modeli var.
Hocam ben hazır stoktan aldım ona rağmen iade almıyorlar. Zaten sormuştum ama yapacak bir şey yok.zio özel üretim olduğundan iade almıyor mesela xprime-xdriveda kurulum sonrası iade almıyor o yüzden titanseat throne almayı planladım
bürositte mesela en basity kötü koltuk bile 10kdan başlıyor
ayrıca terleme sorunum yoktur yazın 40 derece havada dahi ter dökmem
Onun oturağının derinliği daha kısa cm, bacakları daha üstten kesecek ve kullanılan sünger daha sert yani dansite yoğunluğu daha fazla ( oturmak daha sert hissiyat veriyor)mesela lizbon modeli sağlamlık ve tasarım olarak hoşuma gitti 150kg sınır var
ben az önce farklı bir model gördüm direk firma-model aratınca bu modelde çok iyi duruyoOnun oturağının derinliği daha kısa cm, bacakları daha üstten kesecek ve kullanılan sünger daha sert yani dansite yoğunluğu daha fazla ( oturmak daha sert hissiyat veriyor)
Kilonuzu baz alarak rahat edebilirsiniz, lakin hafif insanlara göre değil. Boyunuzu da hesaba katınca bacaklarınızı rio modeline göre daha yukarıdan kesip biteceğini unutmayın.