Fazeon f11 650w kasa modelini ve asrock h810m-h anakart modelini kullanıyorum. Argb olmaları önceliğim, bütçe her ikisi için de maks 2bin tl, yardımcı olabilir misiniz?
2şer bin tl bütçem var hocam, yanlış ifade etmişim kendimi
Hocam tane başına 2 şer bin TL anladım ben zaten. Ama fazlasına ihtiyacın yok bunlar çok iyi ürünler.2şer bin tl bütçem var hocam, yanlış ifade etmişim kendimi
evet hocam inceleyince fark ettim ben de gerçekten çok iyiler, kafa karışıklığını yok etti bu öneriler teşekkür ederimHocam tane başına 2 şer bin TL anladım ben zaten. Ama fazlasına ihtiyacın yok bunlar çok iyi ürünler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kaç tane fan lazım bilmiyorum tabi.
cpu soğutucu : 7800x3d bile alsan her türlü işlemcide işini görür daha fazla para vermeye gerek yokFazeon f11 650w kasa modelini ve asrock h810m-h anakart modelini, intel ultra 5 225f modelini kullanıyorum. Argb olmaları önceliğim, bütçe her ikisi için de maks 2bin tl, yardımcı olabilir misiniz?
teşekkürler hocamcpu soğutucu : 7800x3d bile alsan her türlü işlemcide işini görür daha fazla para vermeye gerek yok
![]()
Segotep FZ6 Pro Siyah 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA 1851 ve AM5, AM4 Uyumlu) - incehesap.com
Segotep FZ6 Pro Siyah 2x120mm Kule Tipi İşlemci Soğutucu (LGA 1851 ve AM5, AM4 Uyumlu) fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
fan seti : bunlar baya güzel modeller fazlasıyla iş görür diye düşünüyorum gereksiz fazla para vermeye gerek yok bence