Çözüldü✓ Kule Tipi Soğutucu ve Kasa Fanı Önerisi

aiakos01

80+
Reaksiyon skoru
1
Fazeon f11 650w kasa modelini ve asrock h810m-h anakart modelini, intel ultra 5 225f modelini kullanıyorum. Argb olmaları önceliğim, bütçe her ikisi için de maks 2bin tl, yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
2şer bin tl bütçem var hocam, yanlış ifade etmişim kendimi
Hocam tane başına 2 şer bin TL anladım ben zaten. Ama fazlasına ihtiyacın yok bunlar çok iyi ürünler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaç tane fan lazım bilmiyorum tabi.

Hocam tane başına 2 şer bin TL anladım ben zaten. Ama fazlasına ihtiyacın yok bunlar çok iyi ürünler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kaç tane fan lazım bilmiyorum tabi.
evet hocam inceleyince fark ettim ben de gerçekten çok iyiler, kafa karışıklığını yok etti bu öneriler teşekkür ederim

Fazeon f11 650w kasa modelini ve asrock h810m-h anakart modelini, intel ultra 5 225f modelini kullanıyorum. Argb olmaları önceliğim, bütçe her ikisi için de maks 2bin tl, yardımcı olabilir misiniz?
cpu soğutucu : 7800x3d bile alsan her türlü işlemcide işini görür daha fazla para vermeye gerek yok

fan seti : bunlar baya güzel modeller fazlasıyla iş görür diye düşünüyorum gereksiz fazla para vermeye gerek yok bence

cpu soğutucu : 7800x3d bile alsan her türlü işlemcide işini görür daha fazla para vermeye gerek yok

fan seti : bunlar baya güzel modeller fazlasıyla iş görür diye düşünüyorum gereksiz fazla para vermeye gerek yok bence
teşekkürler hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,370
Üyeler
193,015
Son üye
qreabadda
Geri