Battlefield 6 Superonline Sorunu?

K-Pax

80+
Reaksiyon skoru
3
Superonline 1 Gbps tarife kullanıyorum. BF6'da ortalama 45 ping ile oynuyorum. Uzuk mesafede sniper mermilerim asla düzgün gitmiyor. Diğer BF oyunlarında binlerce saat oynama sürem var, bu oyunda da yaklaşık 200 saat oynadım ve bu sorunu aşamadım. Benimle aynı sorunu yaşayan var mı? Bu konuda önerebileceğiniz bir çözüm var mı?

CGNAT dan kaynaklanıyor genelde. Statik IP almak gerekiyor

Statik ip almayı mecbur bıraktılar, ben de aldım. Sonuçları test edip buradan paylaşacağım. Şimdilik ping ortalama 43 iken, 48'lere çıktı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Statik ip almayı mecbur bıraktılar, ben de aldım. Sonuçları test edip buradan paylaşacağım. Şimdilik ping ortalama 43 iken, 48'lere çıktı.
Sol kullaniyorum ve bf6 da only sniper oynuyorum.
Sonuçları merakla bekliyorum konuyu görmezsem bile lütfen etiket atın.

Sol kullaniyorum ve bf6 da only sniper oynuyorum.
Sonuçları merakla bekliyorum konuyu görmezsem bile lütfen etiket atın.
Hocam bu saate kadar çoğunlukla sniper oynayarak denedim. Yarı yarıya iyileşme hissettim. Yakın ve orta mesafede(200m altı) mermiler düz gittiği için sorun çok yoktu. Yakın mesafeyi piyade oynayarak denemeye çalıştım, onda da iyileşme hissettim. Uzak mesafede netcode gibi başka sorunlar da devreye giriyor, yinede attığım çoğunlukla hedefi buldu. Aslında ortalama ping 2-3 ping yukarı çıktı ama olumsuz etkilemedi. Oyunun network izleme araçları bana çok karışık geliyor, onları açarak atışların tutarlılığına bakmaya çalıştım, bir anormallik gözlemlemedim. 3 Yıl önce yine superonline kullanırken Modern Warfare bağlantı kalitesi ortalama gösteriyordu. O zaman da statik ip'ye geçip bağlantı kalitesini düzeltmiştik. Şimdilik 160 Lira vererek biraz daha az sövmeyi tercih ediyorum. İleride gereksiz bulursam iptal ederim artık.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,230
Üyeler
192,963
Son üye
Scar2k
Geri