NEDİR BU ANABOLİK STEROİDLER (REHBER)

Öncelikle sanıldığı gibi ömürden çalarsın muhabbeti yok bilinçli kullanıldığında bunu okuyan çocuk eğer almak isterse de suç çocukta değildir o çocuğa tedarik eden satıcıdadir çünkü ben ve çevremde bir çok satıcı var ve her müşteriye sorduğumuz tek bir soru var yasin kaç spor geçmişin ne kendim ilk kurumu bilinçsiz bir şekilde sahte ilaç ile sonraki kürümü yarı dolu olan ama fiyat anlamında ciddi manada dolandırıldığım bir şekilde yaptım ve bilgi hiç sorgulamadigim toy olduğum bir dönem olduğu için de şunu kullanalım bunuda alalım gibisinden bilinçsiz kullanım yaptığım da çok oldu şuan tecrübendim ne nedir nasıl olmalı öğrendim ama bilmeyen ve benim yaptığım aptallliklari yapacak da çok kişi bu konunun amacı da o doğruyu göstermek
Birbirimizi kandırmayalım hocam, kimse yaşı sormuyor, Anabolik olsun diğerleri olsun farketmeksizin satılıyor. Sigara muhabbeti gibi, yerden 18 yaş altına satış yok. Steroid Grubu yaşı 13-14 e kadar düştü bu senin veya benim değil sosyal medyada adını vermek istemediğim 3-5 şahıs yüzünden oldu. Başta bunu kullandım onu aldım böyle büyüdüm vs dediler, sonra iş cidiye bindiğinde pişmanım öyle böyle hesabı döndü. Rehber rehberdir bilgi edinmekten yana problem yok. Zaten isteyen internetten veya en basiti yapay zekadan öğrenir. Tercihim değildir kimseye de tavsiye etmiyorum. Eğer ciddi seviyede yapmayıp yarışmayacaksanız bulaşmayın araştırmayın. Bazı bilgilerden uzak durulması gerekiyor sanırım çünkü cezbediyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: dnzz
Birbirimizi kandırmayalım hocam, kimse yaşı sormuyor, Anabolik olsun diğerleri olsun farketmeksizin satılıyor. Sigara muhabbeti gibi, yerden 18 yaş altına satış yok. Steroid Grubu yaşı 13-14 e kadar düştü bu senin veya benim değil sosyal medyada adını vermek istemediğim 3-5 şahıs yüzünden oldu. Başta bunu kullandım onu aldım böyle büyüdüm vs dediler, sonra iş cidiye bindiğinde pişmanım öyle böyle hesabı döndü. Rehber rehberdir bilgi edinmekten yana problem yok. Zaten isteyen internetten veya en basiti yapay zekadan öğrenir. Tercihim değildir kimseye de tavsiye etmiyorum. Eğer ciddi seviyede yapmayıp yarışmayacaksanız bulaşmayın araştırmayın. Bazı bilgilerden uzak durulması gerekiyor sanırım çünkü cezbediyor.
Hocam kimse bir şey yazmamışken ne bu atılım vicdan azabı mı çektiniz

Hocam kimse bir şey yazmamışken ne bu atılım vicdan azabı mı çektiniz
Kimse bir yazmamisken derken? İkidir bana saçma sapan yorum yapıyorsun kardeşim, rica ediyorum gereksiz iletişime geçme. Vicdan azabı vs çektiğim yok, ne demek istediğimi konu sahibi zaten anlamıştır.

Kimse bir yazmamisken derken? İkidir bana saçma sapan yorum yapıyorsun kardeşim, rica ediyorum gereksiz iletişime geçme. Vicdan azabı vs çektiğim yok, ne demek istediğimi konu sahibi zaten anlamıştır.
Hocam pardon sizi konu sahibi ile karıştırdım

Yaşı soran bir kitle var ama 10 kişiden 4 5 lik bir kısım bu rehberin amacı da zaten tam olarak aslında kafasının ucunda kenarında köşesinde böyle bir düşüncesi olan kim varsa illaki yazacak bilgilenmek için en azından ortada kalmaz yaşı küçükse yol gösterilmez yaşı küçük değilse de ilacı verip bidaha mesaja bile dönmeyen tayfayla muhatap kalmaz

Herkese merhabalar arkadaşlar anabolik steroidler hakkında elimden geldiğince bilgi vermeye çalışacağım sizlere günümüzde 15 16 yaşlara kadar kullanımı düşmüş durumda o nedenle bir rehbere ihtiyaç olduğunu düşünüyorum
Rehberi gemini yardımı ile hazırladım pdf formatında ekstradan sormak istediğiniz soruları seve seve cevaolayacagim iyi forumlar 🙏

Yetersiz rehber. Ayrıca sen doktor vs de değilsin. Bu konuda bir uzmanlığında yok. Ne yan etkiler bahsedilmiş ne de başka bir şeyden. Zaten kaynakta belirtilmemiş. Konunun kapatılması lazım. Milleti şöyle şeylere özendirmeyin. Sonra da küçücük çocuklar organlarını mahvedip erken yaştan kalp krizinden gidince " kendi suçu biz uyardik " diyorsunuz.

Yetersiz rehber. Ayrıca sen doktor vs de değilsin. Bu konuda bir uzmanlığında yok. Ne yan etkiler bahsedilmiş ne de başka bir şeyden. Zaten kaynakta belirtilmemiş. Konunun kapatılması lazım. Milleti şöyle şeylere özendirmeyin. Sonra da küçücük çocuklar organlarını mahvedip erken yaştan kalp krizinden gidince " kendi suçu biz uyardik " diyorsunuz.
Doktor vs bu konuda endokrin uzmanının bana dediği direk şu idi kullanman doğru değil ama vücut senin karar senin bana düşen uyarmak ve bir sorun yaşarsan tedavini etmek kaynak olarak yapay zekadan yaralandım dedim yan etkiler konusunda ise adam soracak trenin yan etkisi ne söylenecek ve piyasadaki korku tellalleri gibi kimse de kullanırsan ömründen 30 sene çalarsın yazmayacak buraya kullanırsan koruyucularıni alırsan gerektiği gibi aynı şekilde bir koç ile çalışır isen ( cidden bilgili bir koç para kazanma derdinde olmayan) bir sorun yaşamazsın ama sizin gibilere kalsa biz ozendiriyoruz hocam hatta şuan geldim konudaki birine gel kardeşim seni bulk kürüne sokalım hayvan gibi olursun felan dedim

Doktor vs bu konuda endokrin uzmanının bana dediği direk şu idi kullanman doğru değil ama vücut senin karar senin bana düşen uyarmak ve bir sorun yaşarsan tedavini etmek kaynak olarak yapay zekadan yaralandım dedim yan etkiler konusunda ise adam soracak trenin yan etkisi ne söylenecek ve piyasadaki korku tellalleri gibi kimse de kullanırsan ömründen 30 sene çalarsın yazmayacak buraya kullanırsan koruyucularıni alırsan gerektiği gibi aynı şekilde bir koç ile çalışır isen ( cidden bilgili bir koç para kazanma derdinde olmayan) bir sorun yaşamazsın ama sizin gibilere kalsa biz ozendiriyoruz hocam hatta şuan geldim konudaki birine gel kardeşim seni bulk kürüne sokalım hayvan gibi olursun felan dedim
Özendiriyorsun ztn. Savunmaya bak " doktor dediki doğru değil ". Tartışmaya bile gerek yok.

SJSNANAJSNJASNNSNSJSSJSJ
NE ANLAMDA DEDİN BUNU ANLAMADIM HOCAM
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gelişimin eğer idmanin ve beslenmen de düzgün ise 3 4X hızlanır ilaca bağlı olarak ilaç kilo almanı veya güç artışını hızlandırabilir veyahut ilaca bağlı yağ yakman kuruman hizlanabilir
erkek oldugun halde yazicaktim =D

Özendiriyorsun ztn. Savunmaya bak " doktor dediki doğru değil ". Tartışmaya bile gerek yok.
Doktor sigara iccem dersen de doğru değil der ki ayrıca doğru değil derken de kullanıp kullanmamak senin özgürlüğünde diye söylüyor şunu da diyebilir kesinlikle kullanamazsin kullanırsan ölürsün 40 yaşını göremezsin felan sizin gibi bilgisiz korku salma peşindeki kişiler böyle der en azından

• Hahaha
Reaksiyonlar: Mai_
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,230
Üyeler
192,963
Son üye
Scar2k
Geri