Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,124
Birbirimizi kandırmayalım hocam, kimse yaşı sormuyor, Anabolik olsun diğerleri olsun farketmeksizin satılıyor. Sigara muhabbeti gibi, yerden 18 yaş altına satış yok. Steroid Grubu yaşı 13-14 e kadar düştü bu senin veya benim değil sosyal medyada adını vermek istemediğim 3-5 şahıs yüzünden oldu. Başta bunu kullandım onu aldım böyle büyüdüm vs dediler, sonra iş cidiye bindiğinde pişmanım öyle böyle hesabı döndü. Rehber rehberdir bilgi edinmekten yana problem yok. Zaten isteyen internetten veya en basiti yapay zekadan öğrenir. Tercihim değildir kimseye de tavsiye etmiyorum. Eğer ciddi seviyede yapmayıp yarışmayacaksanız bulaşmayın araştırmayın. Bazı bilgilerden uzak durulması gerekiyor sanırım çünkü cezbediyor.Öncelikle sanıldığı gibi ömürden çalarsın muhabbeti yok bilinçli kullanıldığında bunu okuyan çocuk eğer almak isterse de suç çocukta değildir o çocuğa tedarik eden satıcıdadir çünkü ben ve çevremde bir çok satıcı var ve her müşteriye sorduğumuz tek bir soru var yasin kaç spor geçmişin ne kendim ilk kurumu bilinçsiz bir şekilde sahte ilaç ile sonraki kürümü yarı dolu olan ama fiyat anlamında ciddi manada dolandırıldığım bir şekilde yaptım ve bilgi hiç sorgulamadigim toy olduğum bir dönem olduğu için de şunu kullanalım bunuda alalım gibisinden bilinçsiz kullanım yaptığım da çok oldu şuan tecrübendim ne nedir nasıl olmalı öğrendim ama bilmeyen ve benim yaptığım aptallliklari yapacak da çok kişi bu konunun amacı da o doğruyu göstermek