Binaya türknet geldi ama ben 2 hafta önce millenicoma geçtim bile

KınalıKeçi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
318
millenicoma yeni geçtim 2 hafta falan oldu bi baktım binanın aşağısında gigafiber kutusu var

türknet varken ben 1 gün bile ttnet altyapısı kullanmak istemem acaba 3 ay olmadan geçiş yapabilirmiyim yoksa yeni altyapı olduğu için yeni kurulum mu istiyecekler ne yapmam lazım ?

bir ceza çıkarsa türknet karşılıyor mu ?

NOT: millenicom fiber 100 lük paket kullanıyorum altyapım (ttnet) fiber

belli bir süre direkt iptal etme şansın vardı yasal olarak, bir araştır, en kötü chatgpt vs.

türknet sanırım karşılıyordu bi kısmını ilk ayda olduğun için de cayma bedeli kullandığın gün kadar çıkar bi arayıp sor türkneti

millenicoma yeni geçtim 2 hafta falan oldu bi baktım binanın aşağısında gigafiber kutusu var

türknet varken ben 1 gün bile ttnet altyapısı kullanmak istemem acaba 3 ay olmadan geçiş yapabilirmiyim yoksa yeni altyapı olduğu için yeni kurulum mu istiyecekler ne yapmam lazım ?

bir ceza çıkarsa türknet karşılıyor mu ?

NOT: millenicom fiber 100 lük paket kullanıyorum altyapım (ttnet) fiber
İptal edip yeni abonelik açarsın o sorun değil ama biraz bekle o kutular hemen aktif olmuyor şimdi iptal edersen internetsiz kalarak beklersin. O kutu aktif olunca yap bu işleri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

türknet sanırım karşılıyordu bi kısmını ilk ayda olduğun için de cayma bedeli kullandığın gün kadar çıkar bi arayıp sor türkneti
Millenicomda taahhüt yok ki ne cezası çıkacak?

Millenicom Tt altyapıdan, Gigafiber'e geçiş olmaz. Mileniyi iptal edip yeni abonelik yapmanız gerekecek.
Kur çıkar. Şansınıza kampanya olursa, birkaç ay bedava veya indirimli gelebilir.

çok sağolun cevaplar için yani vakti geldiğinde iptal edicem (herhangi bir ceza olmadan) ve türknet için başvuru yapıcam onlarda kurulum ücreti yansıtıcak bir miktar doğru muyum ?

Milenide taahhütlü seçenekler var.
1777222488135.webp

İptal etme kurulum ücreti çıkar
6 ay iptal etmezsen çıkmıyor, iptal edersen ceza gibi istiyorlar kurulumu.

çok sağolun cevaplar için yani vakti geldiğinde iptal edicem (herhangi bir ceza olmadan) ve türknet için başvuru yapıcam onlarda kurulum ücreti yansıtıcak bir miktar doğru muyum ?
Kurulum dediğim gibi (politikaları ilerde değişmezse) ve tavsiyem önce gigafiberi bağlat onun çalıştığını görünce Millenicomu iptal et böylece internetsiz kalma riskin olmaz.

6 ay iptal etmezsen çıkmıyor, iptal edersen ceza gibi istiyorlar kurulumu.

Kurulum dediğim gibi (politikaları ilerde değişmezse) ve tavsiyem önce gigafiberi bağlat onun çalıştığını görünce Millenicomu iptal et böylece internetsiz kalma riskin olmaz.
fiber aktivasyon kurulumunu ttnet de iken yapmıştım 2-3 sene oldu

İptal ettiğinizde sıfırdan kurulum ister hem süreç uzar hemde ekstra para
en doğru yanıtı türknet'i arayarak edinebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,332
Üyeler
193,002
Son üye
Asivva
Geri