ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Paraf kartım vardı yeni almıştım başka bir alışveriş için. Vatan olayını görnce parafly platinum da aldım. Fakat ilk alışveriş demesine rağmen katılım olmuyor. Kampanyalarda sadece 25 bin tl lik yer görüzüküyor ama ilk alışveriş olayı görünmüyordu. 3404 e VTN yazarak mesaj attımKampanya giriş kriterlerini sağlayamıyormuşuz. Öyle mesaj geldi. Varsa 10 k yapabilen açıklasın lütfen.
Önceden halkbank'ta kredi kartı olana kampanya çıkmıyor sanırım. Yeni kart çıkarmış olmak gerekiyor.

Arkadaşlar 2 kampanya birleşip 10.000₺' den yararlanabiliyor muyuz şimdi?

Önceden halkbank'ta kredi kartı olana kampanya çıkmıyor sanırım. Yeni kart çıkarmış olmak gerekiyor.
İşte orda bir laf cambazlığı var yeni kart çıkarmak yetmiyor. Yeni müşteri olman lazım. Ben şubatta müşteri olmuşum ilk alışverişim 26 şubat paraf kart ile. Şimdide yeni parafly kart aldım ama yapmıyor maalesef. Yeni müşteri diyorlar yani.

Yeni kart cikarttim , 25 harca 5k bonus verecek bakalim:)

Ekler

• IMG_20260427_105259.webp
    IMG_20260427_105259.webp
    75.3 KB · Hit: 53
  • Screenshot_2026-04-27-10-54-33-556_com.tmobtech.halkbank.webp
    Screenshot_2026-04-27-10-54-33-556_com.tmobtech.halkbank.webp
    210.3 KB · Hit: 52
Arkadaslar, bu 2 kampanya haricinde elektronik alısverisinize 2.500 parafpara kampanyasına da katılmıstım. tek bir vatan bilgisayardan 50kya 5070ti alisverisimde şu anda harcamam provizyondan düşer düşmez, 5.000 tl parafly platinum paraf para kampanyasından + beyaz eşya ve elektronik kampanyasından 20-75.000 arasında oldugu icin 1.000 tl + %1 de yapılan her harcamaya parafpara verdigi icin toplamda 6.000 küsür paraf para yattı. vatan kampanyası haziranda gelecegi için o henüz beklemede ancak bundan şunu anlayabiliriz ki kampanyalar BİRLEŞİYOR.

Ayrıca kartı teslim almadan sanal kart oluşturarak da vakit kaybetmeden alışveriş yapabilirsiniz ben sanal karttan aldım.
Vatan puanı kesin gelecek mi hocam teyit ettiniz mi

İşte orda bir laf cambazlığı var yeni kart çıkarmak yetmiyor. Yeni müşteri olman lazım. Ben şubatta müşteri olmuşum ilk alışverişim 26 şubat paraf kart ile. Şimdide yeni parafly kart aldım ama yapmıyor maalesef. Yeni müşteri diyorlar yani.
Kampanya şartları böyle ne yazikki hocam, ilk kredi kartina özel

"Kampanya bankamızdan henüz bireysel kredi kartı almamış müşteriler veya başvuru tarihi itibariyle son 6 aydır açık bireysel kredi kartı bulunmayan bankamız müşteriler için geçerlidir."

Arkadaşlar 2 kampanya birleşip 10.000₺' den yararlanabiliyor muyuz şimdi?
Hocam vatandan yapılan harcamanın odulu 3 Haziran'da karta yansiyacakmis. Yani vatan harcaması piyango gibi duruyor. Geledebilir gelmeyedebilir.

Ama harcama yapan birkac arkadaş varsa surdan anlayabiliriz. Halkbank da kampanya ödülü kazanildiginda örneğin "Tebrikler, Secili E-Ticaret Kampanyasindan 200.00 TL ParafPara kazandiniz. Veya Tebrikler! Paraf ile 5000.00 TL ParafPara kazandiniz." Diye mesaj geliyor. Egerki vatan harcamasindan sonra parafpara kazandınız diye gelmediyse büyük ihtimal gelmeyedebilir. 🙁

Hocam vatandan yapılan harcamanın odulu 3 Haziran'da karta yansiyacakmis. Yani vatan harcaması piyango gibi duruyor. Geledebilir gelmeyedebilir.

Ama harcama yapan birkac arkadaş varsa surdan anlayabiliriz. Halkbank da kampanya ödülü kazanildiginda örneğin "Tebrikler, Secili E-Ticaret Kampanyasindan 200.00 TL ParafPara kazandiniz. Veya Tebrikler! Paraf ile 5000.00 TL ParafPara kazandiniz." Diye mesaj geliyor. Egerki vatan harcamasindan sonra parafpara kazandınız diye gelmediyse büyük ihtimal gelmeyedebilir. 🙁
Hocam vallahi gelmezse tüketici hakem heyetine başvururum eğer düz 5.000 paraf puan verecek olsalardı gidip incehesaptan alırdım vatandan yapmazdım alışveriş :) Kampanyalar birleşemez diye bir ibare yok sonuçta şartları karşılıyorum.

ben de tablet aldım vatan'dan. 25bine 5k parafpara kazandım. 20k üstü elektronik alışverişine 1k parafpara kazandım. 6k uygulamada gözüküyor. mesajları da geldi. Ama vatan'dan yapılan alışveriş için kazanım ifadesi yer almıyor. bütün şartları yerine getirdim. 3 haziran'ı bekliyorum. olur da 5k daha yatmazsa ben de tüketici hakem heyetine giderim. tüm şartları yerine getirdim çünkü.

Vatan puanı kesin gelecek mi hocam teyit ettiniz mi
hayır hocam etmedim yatana kadar kimse net bilemez.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben de tablet aldım vatan'dan. 25bine 5k parafpara kazandım. 20k üstü elektronik alışverişine 1k parafpara kazandım. 6k uygulamada gözüküyor. mesajları da geldi. Ama vatan'dan yapılan alışveriş için kazanım ifadesi yer almıyor. bütün şartları yerine getirdim. 3 haziran'ı bekliyorum. olur da 5k daha yatmazsa ben de tüketici hakem heyetine giderim. tüm şartları yerine getirdim çünkü.
aynen öyle hocam bir de gelen mesajlar, paraf puanın yattığını bilgilendiren mesajlar bu nedenle şu anda gelmemesini kafama takmadım geleceğini düşünüyorum

Hocam vallahi gelmezse tüketici hakem heyetine başvururum eğer düz 5.000 paraf puan verecek olsalardı gidip incehesaptan alırdım vatandan yapmazdım alışveriş :) Kampanyalar birleşemez diye bir ibare yok sonuçta şartları karşılıyorum.
@madaforce @NovaEXXO bencede şartlari sağlıyor ama bankalar işte güven olmuyor hep bir soru işareti 🙁 Peki paraf uygulamasina girip katıldıklarım bölümünden vatan kampanyasinda kampanya takibe girdiğinizde yapılan alışveriş gözüküyor mu?

@madaforce @NovaEXXO bencede şartlari sağlıyor ama bankalar işte güven olmuyor hep bir soru işareti 🙁 Peki paraf uygulamasina girip katıldıklarım bölümünden vatan kampanyasinda kampanya takibe girdiğinizde yapılan alışveriş gözüküyor mu?
Gözükmüyor hocam, sayaç sadece diğer 25000 TL harcamaya 5000 TL olan kampanyada var.

Gözükmüyor hocam, sayaç sadece diğer 25000 TL harcamaya 5000 TL olan kampanyada var.
aynen ancak bu kampanya sayaçlı bi kampanya değil, örneğin diğer rastgele bir kampanyada sayaç varken en başından beri vatanda yoktu. örneğin diğer kampanyalarda kampanyaya uygun alışverişiniz yoktur diye uyarı çıkıyor vatanda bu yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,332
Üyeler
193,002
Son üye
Asivva
Geri