❌İndirim Bitti! MSI Spatium M560 2 TB Gen5 SSD - 11k

akakce'ye filan baktım en uygunu buydu - daha uyguna varsa link beklerim
Hocam giriş seviye gen 5 almaktansa Dramli en üst seviye gen 4 almak daha mantıklı değilmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

anakart gen 5 desteklemiyor iptal etsem mi acaba
Hocam zaten en ucuz 2 tb gen 4 10k, sen 11e gen 5 aldıysan dursun ne zararı olcak

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
kesinlikle öyle bugün bir tanesiyle tartıştım. attığımız linkleri bize ana kadar botçular alıyor dedim. nitekim öyle de oluyor. çünkü bu ürünün linki evde boştum ve şansıma paylaşan kanalın telegramını da geziyordum. Chatteyken bildirim düştü ve saniyesinde tıkladım çok hızlı bir şekilde açıldı ve adres kart bilgisi bakmadan satın almaya çalıştığım halde satıldı gözüküyordu. daha sonra yukardaki söylediğim cümleyi kurdum diye sayfa sahibi beni iftirayla suçlayıp banladı😃
Adamın kart dökümlerine bi baksan 20 30 tane kit sipariş etmiştir en az. Varını yoğunu basmadıysa tüm kredi kartı limitini harcamadıysa bişey bilmiyorum :) Sonra sarı sitede 1 ilanda 20 tane ram satıyolar.

ileride de m2 sdd almayı düşünüyorum 3 slotluk yer var 2 si boşta onlarıda 2 veya 4 tb ile doldurmayı düşünüyorum hocam
Yok onu demiyorum 9 10k civarına almışsın ya giriş seviye gen 5i. 8e falan en üst seviye gen 4 neden almadınız onu merak ettim çünkü benim bildiğim uzun yazma işlemlerinde orta segment bir gen 4e dönüyor giriş seviye gen 5 ler.

İlginç şekilde, rahat rahat sipariş geçtim az önce.
Hayırlı olsun hocam dakika başı deniyorum ben de, adresinize teslim edilemez diyor. Konuyu açtıktan sonra sepete eklemiyordu sonradan ekleyebildim ama ödeme aşamasına ilerletmiyor. Demek ki arada stok geldi ona denk geldiniz. Sevindim şu an konu boşa gitmedi.

Adamın kart dökümlerine bi baksan 20 30 tane kit sipariş etmiştir en az. Varını yoğunu basmadıysa tüm kredi kartı limitini harcamadıysa bişey bilmiyorum :) Sonra sarı sitede 1 ilanda 20 tane ram satıyolar.

Yok onu demiyorum 9 10k civarına almışsın ya giriş seviye gen 5i. 8e falan en üst seviye gen 4 neden almadınız onu merak ettim çünkü benim bildiğim uzun yazma işlemlerinde orta segment bir gen 4e dönüyor giriş seviye gen 5 ler.
hmm anladım alımdan pcle 5i doldurdayım dedim ileride diğerlerini doldururum mantıyla gittimde yanlış seçenek olabilir :) iptalmi etsem, siz hangi m2yi önerirsiniz

iyi denk gelmiş hocam normalde adamlar bot kurup çekiyor direk.

Vatandaki ramlerin de bir çoğu öyle bitiyor. Yoksa 10 dakika içinde o kadar stok bitmez.
Ben de geçen aynı ürünü kendim aldım. 10 stok vardı galiba o zaman. Bence bot olmasa da biter normal. Zaten almaya çalışanların yarısı al sata baktığı için birden fazla almaya çalışıyorlar. 10 kişi alacağına 3-4 kişi almış oluyor.
Not: Galiba bu ürün özelinde 1 adet sınır koymuşlar.

Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum, 2tb üst seviye dram'li bi ssd bu fiyatlara var mı? Anakartımda gen5 desteği yok, bu ssd'yi almam mantıksız oluyo o zaman.

Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum, 2tb üst seviye dram'li bi ssd bu fiyatlara var mı? Anakartımda gen5 desteği yok, bu ssd'yi almam mantıksız oluyo o zaman.
Hocam gen 4 soruyorsanız KC3000 1 2 gün öncesine kadar 2 TB modeli 13 13.5 civarındaydı şuan stokları azaldı heralde bi ufak zam yemiş.

hmm anladım alımdan pcle 5i doldurdayım dedim ileride diğerlerini doldururum mantıyla gittimde yanlış seçenek olabilir :) iptalmi etsem, siz hangi m2yi önerirsiniz
Hocam Corsair MP600 Pro NH, Kingston KC3000 veya Kioxia Exceria PRO önerebilirim. 3üde aynı ssd ucuz olanı hangisiyse alabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,422
Üyeler
193,030
Son üye
Mefetty
Geri