Öneri 60-70k Ofis için pili uzun laptop önerisi

Reaksiyon skoru
113
Ofis için 2 adet laptop alacağım. Bütçem maksimum 140.000 TL. Daha ucuza getirebilirsem benim için daha iyi olur. İşlemci ve ekran kartı orta seviye olabilir. 1-2 TB SSD, yüksek ram ve batarya ömrü önemli. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler

Ofis için 2 adet laptop alacağım. Bütçem maksimum 140.000 TL. Daha ucuza getirebilirsem benim için daha iyi olur. İşlemci ve ekran kartı orta seviye olabilir. 1-2 TB SSD, yüksek ram ve batarya ömrü önemli. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
ofiste kullanacaksanız 140k fazla bence 2 tane 5060 lı alırsınız 90 100 eder o da

Lenovo benim önerim RTX 5060'lı laptop ofiste işinizi rahat şekilde görecektir.

ofiste kullanacaksanız 140k fazla bence 2 tane 5060 lı alırsınız 90 100 eder o da
var mı bir önerin araştırdım fakat istediğim özellikte bir laptop bulamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Lenovo benim önerim RTX 5060'lı laptop ofiste işinizi rahat şekilde görecektir.
Bu bütçemi aşıyor hocam. Var mı daha ucuz bir önerin. OLED olmasına gerek yok. ekstra monitörüm var

Kullanım amacı ne olacak ki?

Hocam macbook veya mac mini başka bir ürüne bence bakmaya gerek yok. Ful şarjla 1 gün çıkarıyor ofis işleri için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.

Özellikle windows istiyorsanız tabi orası ayrı senaryo.

2 tane M4 MacBook işinizi fazlasıyla görür. Kullanacak personele de cihaz teslim emanet sözleşmesi imzalatırsanız çok daha sağlıklı olur. Hem cihazlar güvence altında olur hem de ileride herhangi bir sorun yaşanmasının önüne geçilmiş olur. Bu şekilde gerçekten tadından yenmez.

2 tane M4 MacBook işinizi fazlasıyla görür. Kullanacak personele de cihaz teslim emanet sözleşmesi imzalatırsanız çok daha sağlıklı olur. Hem cihazlar güvence altında olur hem de ileride herhangi bir sorun yaşanmasının önüne geçilmiş olur. Bu şekilde gerçekten tadından yenmez.
sarı siteden m2 işlemcili air alsalar o bile 10 yıl rahat götürür.

O kadar bütçe istediğiniz özelliklere fazla Mac serisine bakabilirsiniz

Hocam macbook veya mac mini başka bir ürüne bence bakmaya gerek yok. Ful şarjla 1 gün çıkarıyor ofis işleri için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.

Özellikle windows istiyorsanız tabi orası ayrı senaryo.
O kadar bütçe istediğiniz özelliklere fazla Mac serisine bakabilirsiniz
Öneri için teşekkür ediyorum. Bilgisayarı vereceğim adamlar Windows olsun istiyor. Sanırım 25-30k'ya laptop alıp 2tb ssd takacağım

Geri