Bu kasanın siyahıda felaket yine nyota fanlarla çok hoşuma gidiyor mini ve dolu dolu. Tabi fiyatına göre olması gereken.Bir iki inceleme baktım. Gerçekten hoşuma gitti. Keşke siyahı da indirime girseymiş
Ben de siyah bekliyorumBir iki inceleme baktım. Gerçekten hoşuma gitti. Keşke siyahı da indirime girseymiş
v2 değilde eski hali bence daha güzeldi
valla orasını bilmiyorum o kadar incelememiştim de tasarımı bence çok çok daha iyiydi bu yeni hali downgrade gibi geliyor bana hele o11 evo daha daha süperdiPsu sfx oluyordu :/
Hangisiv2 değilde eski hali bence daha güzeldi
Ben kullanıyorum çok güzelBir iki inceleme baktım. Gerçekten hoşuma gitti. Keşke siyahı da indirime girseymiş
O kadar küçük değil orta büyüklükte bir kasaküçük kasaya 5k vermek saçma geliyor bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Corsairden memnun değil misin güzel kasaydı o sanki
Olması lazımÜrün özellikleri kısmında fan görünmüyor. Ben mi yanlış bakıyorum?
fanlarda rgb yok sıvı soğutmam 360mm üstte takıp rgb açsam kötü mü durur sen nasıl kullanıyosunÜste sıvı soğutma arkaya da bir egzoz fanla kullanabilirsiniz çok memnunum
foto varmıonu yapabilirsin ben 240 kullanıyorum ama aşırı iyi durmuyor çokta kötü durmuyor
Yine güzel bir indirim hocam eyvallah.Lian Li O11 Dynamic Flow Mini V2 Beyaz Mid-Tower Bilgisayar Kasası
G99-O11DMIV2FW-00 - Lian Li O11 Dynamic Flow Mini V2 Beyaz Mid-Tower Bilgisayar Kasasıpckolik.com.tr
fiyat 6000 den düşmüş 5 fanlı versiyonu alınabilir ben kullanıyorum hava akışı olsun estetik olsun güzel bir kasa tek sorunu fanların rgb olmaması en azından asiahorse un nyota fanlarına benzer bir fan koysaylardı çok ama çok iyi olurdu
Egzoz fan ve sıvı soğutmamda var güzel duruyor benim için görüntü o kadar önemli değil zaten masanın altına koyuyorumfanlarda rgb yok sıvı soğutmam 360mm üstte takıp rgb açsam kötü mü durur sen nasıl kullanıyosun