Cihan karasu
80+
- Reaksiyon skoru
- 168
Budapeşte nere![]()
Cheap flights from Ankara to Budapest at Skyscanner
www.skyscanner.net
Budapeşte nere![]()
www.skyscanner.net
Yok gerçek bir yurtdışı gurmesi önce ucuz bileti alır gerisini sonra düşünür.10 yillik pasaport 12 13 bin tl
Çıkış harcı 1250
Resmi araci vize şirketine yaklasik 5 6 bin tl + ucak bileti de ekleyip tartın kafanızda.
budapeştede havalar serinmiş daha yoksa giderdim![]()
www.skyscanner.net
Zaten bilet almadan vize vermiyorlar. Bilet ve otel rezervasyonu isteniyor vize basvurusunda.Yok gerçek bir yurtdışı gurmesi önce ucuz bileti alır gerisini sonra düşünür.
Şu yapı çok güzel ya.macaristan
Alıntıyı görüntüle
![]()
www.skyscanner.net
Harika bir paylaşım.![]()
www.skyscanner.net
Git gel 1200 dü 2 gün önce 3 4 tarihte![]()
www.skyscanner.net
Valla pasaport yeşil varda oda iptal edilecek denen bir söylenti var gitsek kötü olmaz indirim gelse anında çökerimOff harbi akardı var yaHaziran'da Cologne, Kasım'da Singapur Major var. Belki oraya forumda uçak bileti indirimi gelir.
23'e vardı geçen de paylaşmadım.Hocam 20K’ya Japonya’ya Gidiş Geliş bileti Yok mu gidek 1 ay takılak,tadak dönek
Bu arada ilk kez Business Class Biletlere baktımda o neymiş la öyle Ekonomi 30K’dan başlıyorsa Business Class 120K’dan başlıyor hayır bide Nerdeyse doku yani son 1-2 koltuk yazıyor tüm uçaklarda Bu kadar zenginlerin hepsi japonya ya mı gidiyor XD
10-12 saatlik uçuşları ekonomide yapmak eziyet çünkü. Ben gitsem o eziyeti çekerim ama parası olan orada iş yapacak olan vs çekmez.Hocam 20K’ya Japonya’ya Gidiş Geliş bileti Yok mu gidek 1 ay takılak,tadak dönek
Bu arada ilk kez Business Class Biletlere baktımda o neymiş la öyle Ekonomi 30K’dan başlıyorsa Business Class 120K’dan başlıyor hayır bide Nerdeyse doku yani son 1-2 koltuk yazıyor tüm uçaklarda Bu kadar zenginlerin hepsi japonya ya mı gidiyor XD