❌İndirim Bitti! DJI Mini 4K Fly More Combo 16.399TL

hocam ben mini 4k yerine mini 3 fly more combo aldım. gayet memnunum görüntü kalitesi olsun uçuş olsun. koyabilirseniz mini 3 alınabilir ben 9 taksitle n11 den mediamarkt satıcısından 1 ay önce almıştım ( 33k )
Bugün Vatandan 24k ya aldım full paketini bir kaç mağazada stokta vardı sonuncusuna yetişebildim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

• Üzgün
Reaksiyonlar: Ukta
Bugün Vatandan 24k ya aldım full paketini bir kaç mağazada stokta vardı sonuncusuna yetişebildim

keşke demeseydiniz ilk taksidini hevesle ödedim :') zarardayız ahahahahha

keşke demeseydiniz ilk taksidini hevesle ödedim :') zarardayız ahahahahha
Mini 4k alacaktım burdaki indirimi kaçırdım ona üzülürken vatanda mini 3 son kalan ürüne denk geldim nasip. Alınmış malın kötüsü olmaz güle güle kullanın :))

• Beğen
Reaksiyonlar: Ukta

Kumandası yeter gerçekten güzel fiyat. Ekranlı kumandalar daha pratik oluyor.

Bu ürünün resmi desteği bitti. DJİ tarafından artık desteklenmeyen cihazlar.

Alıntıyı görüntüle

Alanın memnun olması kaideyi değiştirmiyor arkadaşlar bu drone DJİ'nin bu ağırlıktaki ilk denemesiydi ve aşırı başarılı olamadı. Çünkü uçuş güvenirliği düşüktü.
Dji 4k ,mini se nin aynısı gibi bir ürün düzenlenmiş hali. Piyasaya çıkalı 2 yıl olmuş daha desteğini çekmezler sanmam. Daha 2-3 yıl daha destek sunarlar en azından.

Dji mini 4k yeni bir ürün desteği devam ediyor?
Nisan 2024 te piyasaya çıkmış üründen destek çekerlerse dji dronlara güven azalır sanmıyorum desteğini çekeceklerini.

Son düzenleme:
Dji 4k ,mini se nin aynısı gibi bir ürün düzenlenmiş hali. Piyasaya çıkalı 2 yıl olmuş daha desteğini çekmezler sanmam. Daha 2-3 daha destek sunarlar en azından.

Nisan 2024 te piyasaya çıkmış üründen destek çekerlerse dji dronlara güven batarya azalır sanmıyorum desteğini çekeceklerini.
Arkadaş başka ürünle karıştırdı sanırım

Merhaba arkadaşlar,

Evet, cihazı ilk mini ile karıştırmışım bundan ötürü herkesten özür dilerim ancak yine de dediğim şeylerin çoğunun arkasındayım.

DJİ şuan bu cihazı Mini 2 Se ile aynı başlık altında toplamış görünüyor ve resmi desteğin bu yıl biteceği görünüyor.
1777354533010.webp
1777354279474.webp

Mini 2 Se adıyla 2023 de piyasaya çıkmış ancak üzerindeki teknoloji güncel bir teknoloji değil. Dji ocusync 2.0 kullanıyor ki bu 2018'den kalma teknoloji. Aynı teknoloji zaten Mini 4K'da da var.

Resmi Link;

DJİ mini 4K'nın Mini 2 Se den iyi olduğu tek yan 4K Videodaki bit rate.

Sonuca gelirsek arkadaşlar, illa mini almak istiyorsanız ve biraz bütçeniz varsa Mini 3 serisi bir cihaz alın(temiz 2. el bir çok cihaz var sonuçta.) en azından alacağınıza değecek özelliklere sahip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,412
Üyeler
193,026
Son üye
Ramiz40
Geri