🔥İndirim Bugatek ALÇURA 4x12cm Rainbow Mid Tower kasa - 1116 TL

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,279

Bu fiyata daha isteyecek pek bir şey yok mesh , ATX , 4x12 fan , 32cm ekran kartı , 160mm kule tipi desteği bu fiyat için çok iyi peerless assasin gibi soğutucular sığıyor.

İyi güzel hoş da ortalık çinden getirip üzerine marka basılan kasa, psu, fan çöplüğüne döndü.

Eskiden rampage, gamepower, powerboost ile dalga geçerdik daha beterleri çıktı.

İyi güzel hoş da ortalık çinden getirip üzerine marka basılan kasa, psu, fan çöplüğüne döndü.

1000tl sonuçta :D

beterin beteri varmış demekki ben şuan gamepower a kaliteli markadır gözüyle bakıyorum bunların yanında :D

üst tarafta toz filtresi yok sanırım, olsaydı alacaktım

bu neden seni rahatsız ediyor rekabet oluşuyor işte

Sorun kendi markalarını basmaları mı ben onu anlamadım. Birçok elektronik ürün Çin de üretiliyor zaten.

Sorun kendi markalarını basmaları mı ben onu anlamadım. Birçok elektronik ürün Çin de üretiliyor zaten.
Yok bunlar fason üretim kalitesiz ürün BİR ÇOĞU ondan bahsediyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu neden seni rahatsız ediyor rekabet oluşuyor işte
Beş para etmez elle tutunca kalitesizliğini belli eden 650 watt (SÖZDE 650) power dan dandik molex fanda neyin rekabeti olacak hocam :D kaliteli çin işi kasalarda 5 elin 2 parmağını geçmiyor geneli fason üretim

Uzun zamandır bu fiyatta. 1 tane denemelik almıştım. Kasa büyüklük olarak güzel. Ama saç kalitesi çok ince. Ayrıca arka kablo kısmı çok dar. Bu fiyata kasa alan kişinin modüler PSU kullanacağını düşünmüyorum. Bı kere kapatıp uzun süre açmam diyenler için bu fiyata alınabilir yine de

konu sabine teşekkürler aldım 1 tane
İncelemesi gelirse güzel olur. Saç kalitesi çok iyi değil ve arka kısmı biraz dar. Ama onun harici fiyatına göre güzel. Bu fiyatlara gamx marka kasa var o daha iyi bence

Yok bunlar fason üretim kalitesiz ürün BİR ÇOĞU ondan bahsediyor

Beş para etmez elle tutunca kalitesizliğini belli eden 650 watt (SÖZDE 650) power dan dandik molex fanda neyin rekabeti olacak hocam :D kaliteli çin işi kasalarda 5 elin 2 parmağını geçmiyor geneli fason üretim
hocam fason olduğunu biliyorum üretildiği fabrikaları bile biliyorum ben fiyata bakarım şu kasanın içine ryzen 5 7500f rtx5060 sistem kurar kullanırım kasaya çok para harcamak istemeyen ya da 2. el ucuza sistem toplayan biri için gayet mantıklı

Beyler sistem toplayacağım almak mantıklı mı sizce 5070 e 7800x3d içinde olucak boğulma yapmaz gibi geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,815
Üyeler
193,133
Son üye
Omessa
Geri