🔥İndirim Nays ile Steam'de %30 İade (max 100₺) [NİSAN]

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,520
(başka şeyler de var, diğer kampanyalar için)

Aslında bu bir süredir vardı, hem şimdi hem de yenilenirse Cuma (yeni aya girince) yapabilirsiniz. Maximum oranda yararlanmak için ~333₺ harcama yapmamız lazım. Bunu da Steam'e 7 dolar yükleyerek yapabiliriz. 7 dolar harcamada yaklaşık 335₺ kesiyor ve kampanyaya katılmış oluyoruz. Hediye paramız 3 iş günü içinde yatıyor. Ayrıca, 250₺ ve üzeri harcadığımız için Şimdi Kazan ile sürpriz bir bakiye kazanıyoruz. (genelde 15-25₺ falan)

1777375169926.webp

"iyi de Steam'e 5 yada 10 dolar yatırılabiliyor, 7 dolar olmuyor" diyecekler için:
  1. Tarayıcınıza Augmented Steam eklentisini kurun.
  2. Steam'de bakiye yükleme kısmından, boş kutuya 7 dolar yazın.
Augmented Steam pek çok özellik barındıran güzel bir uzantıdır. Yıllardır kullanırım. Mutlaka inceleyin.

1777375593826.webp

Son düzenleme:
Tek bilmedğiğim şey eklenti nays bozdu kazı kazan parayı bile bakiye olarak vermiyor artık

Aslında bu bir süredir vardı, hem şimdi hem de yenilenirse Cuma (yeni aya girince) yapabilirsiniz. Maximum oranda yararlanmak için ~333₺ harcama yapmamız lazım. Bunu da Steam'e 7 dolar yükleyerek yapabiliriz. 7 dolar harcamada yaklaşık 335₺ kesiyor ve kampanyaya katılmış oluyoruz. Hediye paramız 3 iş günü içinde yatıyor. Ayrıca, 250₺ ve üzeri harcadığımız için Şimdi Kazan ile sürpriz bir bakiye kazanıyoruz. (genelde 15-25₺ falan)

Alıntıyı görüntüle

"iyi de Steam'e 5 yada 10 dolar yatırılabiliyor, 7 dolar olmuyor" diyecekler için:
Augmented Steam pek çok özellik barındıran güzel bir uzantıdır. Yıllardır kullanırım. Mutlaka inceleyin.

Alıntıyı görüntüle
Neden bakiye yuklediğinizi anlamadim banka bilgileri ile işlemde yapiliyor. Istersen 5.127483 kuruş olsun gene aliniyor. Bende kullaniyorum dediğinizi yapmaya gerek yok. Eğer kullanmayi düşünmüyorsak şimdi mantikli bir hareket.

geçen ay 150tlydi

Neden bakiye yuklediğinizi anlamadim banka bilgileri ile işlemde yapiliyor.
İstersen direkt alışveriş yap tabi farketmez. Ben max oranda bakiye yüklüyorum, o parayla ister market alışverişi ister oyun...

Cs seçkin için kullanılır mı sizce yoksa daha iyi cashback ler mi beklenir

İstersen direkt alışveriş yap tabi farketmez. Ben max oranda bakiye yüklüyorum, o parayla ister market alışverişi ister oyun...

World kampanyası sağolsun baya biriktirdim.
Bf6 ucuza geldi:)
Biraz da buradan biriktirelim

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
teşekkürler yaptımm :peepokalp:

Ben her ay naysdan 333tl harcayıp 100tl, worlden 300tl harcayıp 150tl bonus alıyorum böyle böyle oyunlara indirimler geldikçe kütüphane dizdim. Eklentiyi bilmiyordum o iyi oldu oyun alıp bakiyeye iade ediyordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,465
Üyeler
193,053
Son üye
kc.ozn
Geri