🔥İndirim Sapphire RX 9060 XT Pulse 16 GB Ekran Kartı 19.428TL

Sadece hikayeli oyun oynuyorum 5060ti düşünüyordum ama fiyst çok uygun kafamı kurcalıyor. Hikayeli oyun için rt fg vs de nvidia daha iyi deniyor birde yazılımsal olarak

Yaptım kuponu 5800x3d ile kullanılır mı rekabetçi oyun oynuyorum sadece

Alınır gayet, 2. elde "sıfır ayarında, çok az kullandım, sıfırından tek farkı kutusunun açılması" diyerek 19-20ye satıyorlar aynı kartı.

Alıntıyı görüntüle
Yanlış yazmışsın, ondan doğru düzgün çıkmamış.

1777379816358.webp

Aman aman bir fırsat yok bence, Amazon'da arada bu fiyatlara normal stok düşüyor. Ki daha bikaç ay önce normal fiyatı 17-18k falandı bunun. Günümüz şartları için iyi indirim demek için en azından bi 18-18,5k falan görmesi gerekir diye düşünüyorum. Balon çok şişti, elbet patlayacak.

Aman aman bir fırsat yok bence, Amazon'da arada bu fiyatlara normal stok düşüyor. Ki daha bikaç ay önce normal fiyatı 17-18k falandı bunun. Günümüz şartları için iyi indirim demek için en azından bi 18-18,5k falan görmesi gerekir diye düşünüyorum. Balon çok şişti, elbet patlayacak.
Ben 1 yıl önce aldığımda 17kya almıştım. Ram krizide yoktu o zaman, yaşanan savaşları,Türk lirasının değer kaybı, enflasyon, Trump'ın dengesiz politikalarını düşünürsek fiyatı iyi bile sayılır bence hocam.

9000 serisi amd ekran kartlarında her hangi bir sorun yok araştırabilirsinde içine su serper bi nebze olsa
Mantıklı kart aslında ama bilemedim ya. Nvidia fan boyu nesilden geliyorum galiba. Ama şunu kabul edebilirim bu fiyata aynı performansı verecek nvidia 2. elde belki bulunur. Kesin değil

Mantıklı kart aslında ama bilemedim ya. Nvidia fan boyu nesilden geliyorum galiba. Ama şunu kabul edebilirim bu fiyata aynı performansı verecek nvidia 2. elde belki bulunur. Kesin değil
16 vram li bir kart bu fiyata zor, sen bi araştır 9000 serisini almadan. Kafan rahat olsun :)

Valoranttaki drop olayını ne zaman çözer bu Amd Bitane oyun oynuyoruz onda da depodan 1 el atip cikioz

Geri