Spotifyda Playliste Bot Basma Olayının Mantığı Nedir?

Ego tatmin etmek profilin dolu gözükmesi falan helalinden 450 takipçili playlistim var yüzüne bakan yok :D.

Ego tatmin etmek profilin dolu gözükmesi falan helalinden 450 takipçili playlistim var yüzüne bakan yok :D.
450 az değil ki... daha çok olsun istersen paylaşabilirsin belki müzik zevkine uyan birileri takip etmek ister. ayrıca ego tatmini yüzünden olabilir. ihtimaller dahilinde. ama hiç böyle bir ilgiye ihtiyacı olmayan birinin yaptığını görünce acaba neden diye düşündüm.

450 az değil ki... daha çok olsun istersen paylaşabilirsin belki müzik zevkine uyan birileri takip etmek ister. ayrıca ego tatmini yüzünden olabilir. ihtimaller dahilinde. ama hiç böyle bir ilgiye ihtiyacı olmayan birinin yaptığını görünce acaba neden diye düşündüm.
para kazanma tarzı bir şey var mı acaba

İyi akşamlar. Uzun zamandır mantığını anlayamıyorum. Neden playlistlere bot basılıyor?
noname, çok dinlenmeyen sanatcılar 'Benim şarkımı playlistinde en üste koy' diyip para veriyor diye biliyorum. Flex atmak ıcın da yapılıyo

İşte kötü çocuk oluyorsan falan herhalde.
images (4).webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

noname, çok dinlenmeyen sanatcılar 'Benim şarkımı playlistinde en üste koy' diyip para veriyor diye biliyorum. Flex atmak ıcın da yapılıyo
😳

İyi akşamlar. Uzun zamandır mantığını anlayamıyorum. Neden playlistlere bot basılıyor?

Kendini daha havalı sanıyorlar muhtemelen

Muhtemlen bak knk playlistimi 10K kişi dinlemiş veya takip ediyor vs. Artık neyse öyle övünüyorlar

Veya müziklere bot basmak gibi playliste bot basıyorlar sonra daha öne çıkıyor sonra diğer İQ’suz varlıklarda Koyun sürüsü gibi aa çok dinlenmiş eya takip ediliyor vs. diyip dinliyorsur borsuz da saysıı artıyor bu sayede bot sadece İQ’suz koyun sürüsünü çekmek için Neyse sonra Dinlenmek isteyen sanatçılarda para karşılığı playliste koydurtuyordur kendini vs….

(Spotify vs. Kullanmıyorum sadece basit bir akıl yürttüm)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,815
Üyeler
193,133
Son üye
Omessa
Geri