Bu sistem sizce alınır mı daha iyisi var mı?

sistem güzel duruyor
bu linkte 5070ti + 7800x3d sistemleri filtreledim karşılaştırmak isterseniz

elinize sağlık bu işlemci için sıvı soğutma şart mı yoksa kule tipi soğutucular yeterli mi sizce

Vatan bilgisayarda gördüğüm sistem sizce alınır mı? Parça kalitesine göre fp bir sistem gibi duruyor daha iyi olduğunu düşündüğünüz sistem önerileriniz varsa söylerseniz çok sevinirim bütçem taksitli 100k kadar

almayı düşündüğüm sistem: https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r7-7800x3d-rtx-5070-ti-x670-1tb-m-2-ssd-32gb-ram11-157607.html
Kasayı thermaltake veya cooler master yapın. Soğutucuyu da ya hava soğutmayı yada asus LC modelini seçin. Bu şekilde her türlü alınır.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Vatandaki sistemden daha f/p yok şuan bence

elinize sağlık bu işlemci için sıvı soğutma şart mı yoksa kule tipi soğutucular yeterli mi sizce
iyi bir modelse kule tipi soğutucular yeterli ama bu sisteme sıvı soğutma yakışır görsel olarak

Kasayı thermaltake veya cooler master yapın. Soğutucuyu da ya hava soğutmayı yada asus LC modelini seçin. Bu şekilde her türlü alınır.

Vatandaki sistemden daha f/p yok şuan bence
güç kaynağından dolayı mı kasa değişimi yapmalıyım

şartta değil psu bir süre kullanıp satıp değiştirebilirsiniz

Kule tipini daha mantıklı buluyorum

eğer yükseltme için diyorsanız bu sistem bence bi 5 yıl yükseltme istemeden gider diye düşünüyorum

Kule tipini daha mantıklı buluyorum
bir nedeni var mı

öyle bir düşüncem yoktu yeterli gelir diye düşünüyordum
Ben 100k verdiğim sisteme fazeon güç kaynağı koymam hocam. Sen koyarsan o da senin bileceğin iş tabii ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,529
Üyeler
195,656
Son üye
reinor
Geri