50-60 Bin TL Arası Bilgisayar Önerisi?

Reaksiyon skoru
126
Eski bilgisayarım artık ömrünü tamamlamak üzere yeni bir bilgisayar almak istiyorum maksimum çıkabileceğim limit 60.000 TL önerileri bekliyorum, illa bütün miktarı kullanmamıza gerek yok oynadığım oyunlar belli lol,cs,pubg, vs vs

Son düzenleme:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Psu nun markası tam olarak yazmıyor. İletişime egçip markasını sorduktan sonra forumda araştırın.

Eski bilgisayarım artık ömrünü tamamlamak üzere yeni bir bilgisayar almak istiyorum maksimum çıkabileceğim limit 60.000 TL önerileri bekliyorum, illa bütün miktarı kullanmamıza gerek yok oynadığım oyunlar belli lol,cs,pubg, vs vs
Hocam lol cs pubg ye aman aman bir sisteme gerek yok 50k ya çözersin ama yarın bir gün hikayeli oyun oynıyım 2k ultra ayarlarda diye düşünüyosan 60k ya güzel sistemler var. Hangisini tercih edersin?

Hocam lol cs pubg ye aman aman bir sisteme gerek yok 50k ya çözersin ama yarın bir gün hikayeli oyun oynıyım 2k ultra ayarlarda diye düşünüyosan 60k ya güzel sistemler var. Hangisini tercih edersin?
Hocam attığım sisteme bakar mısınız

Nakit mi olacak kredi kartı mı?Kredi kartı ise hangi bankalar mevcut?Nakit olacaksa bazı parçalar 2.elden alınırsa 0dan kat kat daha iyi sistem toplanır

Kasanın özelleştirmelerinden AMD Ryzen 5 7500X3D seçerek 55k ya geliyor. Ekstradan sıvı soğutma attığım sistemden daha avantajlı bu konuda. Değerlendirilebilir

2k ultra gibi takıntılarım yok ama hikayeleri oyunlar oynarım şu anda da aktif olarak oynuyorum ama sistem son demlerini yaşıyor

Nakit mi olacak kredi kartı mı?Kredi kartı ise hangi bankalar mevcut?Nakit olacaksa bazı parçalar 2.elden alınırsa 0dan kat kat daha iyi sistem toplanır
Karta taksit alırım

Hocam attığım sisteme bakar mısınız
Uzun ömürlük olarak evet ama oynadığım oyunlar için lüks bi bilgisayar gibi

En son önerileri toplayıp son bi konu açıp en doğrusunu alacağım

2k ultra gibi takıntılarım yok ama hikayeleri oyunlar oynarım şu anda da aktif olarak oynuyorum ama sistem son demlerini yaşıyor

Karta taksit alırım

Uzun ömürlük olarak evet ama oynadığım oyunlar için lüks bi bilgisayar gibi

En son önerileri toplayıp son bi konu açıp en doğrusunu alacağım
Lüks bir bilgisayar gibiyse o zaman fiyat aralığını değiştirin hocam. Önerdiğim bir sistemde hata yok. Siz yanlış bütçe aralığı seçmişsiniz.
Size attığım linkteki sistem 59k ve sizin 50-60k arasında :D

Lüks bir bilgisayar gibiyse o zaman fiyat aralığını değiştirin hocam. Önerdiğim bir sistemde hata yok. Siz yanlış bütçe aralığı seçmişsiniz.
Size attığım linkteki sistem 59k ve sizin 50-60k arasında :D
Sistemde hata yok dostum,senin okumada biraz sorun olabilir oraya yazmışım zaten illa bütün bütçeyi kullanmamıza gerek yok diye 😂🤣😱🐒🏳️‍🌈
O yüzden lüks dedim

Sistemde hata yok dostum,senin okumada biraz sorun olabilir oraya yazmışım zaten illa bütün bütçeyi kullanmamıza gerek yok diye 😂🤣😱🐒🏳️‍🌈
O yüzden lüks dedim
Hocam 30k ya da pc var 60k ya da pc var. Açtığınız konuda temiz bir şekilde bilgisayar önerdik size, diğer arkadaş da 50k ya önermiş arakdaşın önerdiği sistemde 7500f var, eğer adam akıllı cs2 de uzun yıllar götürmesini istiyorsanız sistemin altındaki özelleştirmelerden ryzen5 7500x3d işlemciye yönelmeniz gerekiyor. X3d işlemciler l3 önbelleği performansından dolayı rekabetçi oyunlarda daha akıcı ve daha iyi fps almanıza yararı dokunacak. Haliyle 7500f ten x3d serisine geçince 5k ortalama sistem size geldi 55k ya.
He ben bu aralıklara çıkamam kardeşim diyorsan fiyat aralığını 30k 40k yap ki ona göre sistem önerelim. Mesela ddr4 öneririz bu fiyat aralığında. Bahsetmiş olduğunuz fiyat aralığında hem ddr4 hem ddr5 giriş seviyeleri var ( 5060lı sistemler )
Bana en azından fiyat bilgisi vermeseniz de kesin bir aralık verin. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.
Yok kardeşim ben bu kadar fiyat çıkamam yeni bilgisayara diyorsan 2. el ddr4 3070, 4060 + ryzen 5 5700x3d yada 5 5600 yaparsın önüne bakarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,125
Üyeler
194,842
Son üye
LC_waikiki
Geri