- Konu Sahibi Konu Sahibi
5 olunca hem yıl hem km artıyor o kafamı karıştırıyor zaten.Biraz kabadır ama 5 babaya 3 bebeye derler ben olsam 5 serisini tercih ederdim tabi ama 3 daha sportif ve genç kalıyor
5 olunca hem yıl hem km artıyor o kafamı karıştırıyor zaten.Biraz kabadır ama 5 babaya 3 bebeye derler ben olsam 5 serisini tercih ederdim tabi ama 3 daha sportif ve genç kalıyor
G20 ile g30 arasında sadece yıl değil 30 35 binde fark var. Bide aynı motor olduğundan da hantal kalıyor yazılım yapsan bile. Zaten konfor odaklu alanlara önerişiyor atiklik hız isteyenlere g20 öneriliyorsormak bile saçma g30 tabii ki arada 1-2 yıl var 4-5 olsa neyse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
adamlar g20 ye çeyrek altın muamelesi yapmışlar ya bide öyle bi niyeti olan adam kılıbık olan zaten gider o paraya sıfır toyota honda suv alır reno alır sıfır
Makyajlının en sevmediğim yeri gösterge ve ekran o yüzden pek içime sinmiyor. Sonradan takılma tablet gibi duruyorAraba biraz daha süzülsün, konforu iyilestirilmis olsun dersen G30.
Bana o kadar geniş büyük araba lazım değil tek süreceğim park ederken uzun vs gelmesin dersen G20.
Tek kullanacaksan ve büyük şehirdeysen G20 al.
Makyajlı kasasını 60-70bin km de bulabiliyorsan makyajlı almanı tavsiye ederim.
Valla tek başına kullanıyosan ve gençsen cabrio da alabilrsin a3 218 falan yılı daha eski olur ama bişey olmaz veya 420d masraf açısından g20 daha öasraflı zaten 420ye göre ben eğer g20nin masrafına katlanıcaksan birde araba orj m sport ve 100bin km altındaysa eğer o zaman g20 al derimG20 ile g30 arasında sadece yıl değil 30 35 binde fark var. Bide aynı motor olduğundan da hantal kalıyor yazılım yapsan bile. Zaten konfor odaklu alanlara önerişiyor atiklik hız isteyenlere g20 öneriliyor
Araba sport line veya m sport olacak ve 20 30 bin km dr olacak g20Valla tek başına kullanıyosan ve gençsen cabrio da alabilrsin a3 218 falan yılı daha eski olur ama bişey olmaz veya 420d masraf açısından g20 daha öasraflı zaten 420ye göre ben eğer g20nin masrafına katlanıcaksan birde araba orj m sport ve 100bin km altındaysa eğer o zaman g20 al derim