Yardım Oyundan atma simülatör oyunlarında yapıyor bunu sürekli

Reaksiyon skoru
0
OYUNDAN ATMA
Yardımcı olun ücreti neyse ödeyeyim

selamın aleyküm
HP victus
İ7. 13. Nesil 4070 ekran kartı
Bilgisayarık sıfır sayılır normal oyunlarda valorant lol gibi büyük oyunlarda her hangi bi sorunum yok
Ama simülatör oyunlarında bilgisayarım durduk yere aniden oyundan atıyor oyunu açıyor 2 dk oynatıyor oyundan atıyor hiç hata kodu yok bilgisayarcılara götürdüm onlar da çözüm bulamadı vede bütün simülatör oyunlarında böyle yapıyor bu konuda bana yardımcı olan varsa ücreti neyse vereceğim bilen var mı

valorant ve lol büyük oyun değiller sistemi yormazlar bile,büyük ihtimal laptopunun güç beslemesiyle ilgili bir sorun yaşıyorsun afterburnerdan biraz azalt saat değerlerini öyle dene.

OYUNDAN ATMA
Yardımcı olun ücreti neyse ödeyeyim

selamın aleyküm
HP victus
İ7. 13. Nesil 4070 ekran kartı
Bilgisayarık sıfır sayılır normal oyunlarda valorant lol gibi büyük oyunlarda her hangi bi sorunum yok
Ama simülatör oyunlarında bilgisayarım durduk yere aniden oyundan atıyor oyunu açıyor 2 dk oynatıyor oyundan atıyor hiç hata kodu yok bilgisayarcılara götürdüm onlar da çözüm bulamadı vede bütün simülatör oyunlarında böyle yapıyor bu konuda bana yardımcı olan varsa ücreti neyse vereceğim bilen var mı
Bir daha götürme bilgisayarcılara bir şeyden anladıkları yokmuş

Ben bilgisayardan hiç anlamıyorum bilgisayarcılar da sorunu çözemiyor lütfen yardımcı olun
Bilgisayarcılar bilgiaayrın çok güçlü oyunlar kötü olduğu için kaldırmıyor diyor
şahsi algılama tanımadığım bilmediğim insanlara telefon numaramı vs vermiyorum hiç bir zaman, sana özel değil yani :D
Sorunun net olarak şudur demiyorum aklıma ilk gelen şey lol valo gibi dandik oyunlarda sorun yokken ekran kartına abanan simülasyon oyunlarında oyundan atması kart mhzsi bir tık düşürülerek çözülebilir, video linki aşağıda. Eğer yine olmaz ise bios üzerinden xmp açıp ram mhzlerini kontrol et ve standart değerin 100 200 mhz altına çekmeyi deneyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,815
Üyeler
193,133
Son üye
Omessa
Geri