W11 geçmelimiyim hangi w11 daha iyi

ömer45

80+
Reaksiyon skoru
3
16gb ramim var
5 5600
2070s
b550 gaming plus
w11 geçmelimiyim w10 yüklü w11 geçerken format atmak istiyorum formatı usb ilemi yapiyim windowsun kendi şeyini kullaniyimmi
(şuan w10 boşta ram kullanımı 7gb)
bide w11 geçersem hangisi daha az ram kullanır

Win 10 ltsc yeter

w10 boşta ram kullanımı 7gb:unsure:
şuan w10
1777482848803.webp
discord ve edge açık yeni flash aldım format atıcam, w10 da kalmalımıyım yoksa w11 mi geçmeliyim ltsc cok bilmiyorum fazladan bir şey yapmam gerekiyormu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

edge (4 sekme acık )

W11 geç çokta bi fark yok oda boşta 6gb civarı çekiyor.

şuan w10Alıntıyı görüntülediscord ve edge açık yeni flash aldım format atıcam, w10 da kalmalımıyım yoksa w11 mi geçmeliyim ltsc cok bilmiyorum fazladan bir şey yapmam gerekiyormu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

edge (4 sekme acık )
demekki bosta degil, arka planda calısan gereksizleri kaldırman gerek
gereksiz ozellikleri ve servisleri kapatman gerek dusurmek istiyorsan.
fikrin olussun diye tuketimler,
Ekran Görüntüsü (1).webp
Ekran Görüntüsü (3).webp
Ekran Görüntüsü (4).webp
w10, 11 25h2, w1126h1 "bosta" ram tuketimleri:

demekki bosta degil, arka planda calısan gereksizleri kaldırman gerek
gereksiz ozellikleri ve servisleri kapatman gerek dusurmek istiyorsan.
fikrin olussun diye tuketimler,Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle w10, 11 25h2, w1126h1 "bosta" ram tuketimleri:
bilgisayarı actıgım an 6 7 gblarda başlıyor zaten cok uzun süredir format atmadım fps drop falan yediğim için bi bakmak istedim ram kullanımı hep yüksekti ondan dolayı fps drop yediğimi düşünüyorum, w10 da güncelleme almaması cok büyük sorun olmazsa w10 da kalmak işime gelir sizin düşünceleriniz nedir

Win11 en stabil sürümü 24h2 diyorlar , bende bu sürümü kullanıyorum memnunum.
Bi bakabilirsin

bilgisayarı actıgım an 6 7 gblarda başlıyor zaten cok uzun süredir format atmadım fps drop falan yediğim için bi bakmak istedim ram kullanımı hep yüksekti ondan dolayı fps drop yediğimi düşünüyorum, w10 da güncelleme almaması cok büyük sorun olmazsa w10 da kalmak işime gelir sizin düşünceleriniz nedir
gelecegi dusunursen guncel olmak istiyorsan w11, 10 destek kesildiginden beri işim olmadı, ki yeni nesil pc lerde firmalar w10 destek vermiyorlar.
25h2 de muhtemelen ekimde yerini 26h a bırakacak. artık 25h ı bile rafa aldım artık desem yeridir. ama herkesin kararı ve dusuncesi farklıdır..
yeni pcn varsa kesinlikle 11 derim, cunku surucu vs destegi guncel kalırsın.
yegenin 2023 asus laptop a w10 kurdum ama driver sorun daha o zamandan yasamaya baslamıstı, ilerleyen zamanlarda iyice 10 destek kaldıracaklar.
sisteminde 11 rahat kaldıracak seviye de zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,899
Üyeler
193,184
Son üye
gorkemslmn
Geri