❌İndirim Bitti! Ocypus Sigma L36 PRO 360MM - 4890 TL (EKRANLI) (FİYAT DAHA DÜŞTÜ 2x)

ramleri de soğutuyor :D
Hacım ne önerdin birde ben sıvı soğutmayı bu sefer üste değil kasanın sağında bulunan fan yerinin arkasına monte etcem yani önde sıvı soğutma gözükmeyecek boruları sıkıntı olmayacak ne var?

boru kısmı rahat donermi arkadan one uzatcam cunku
valla bir fikrim yok bende almayı düşünüyorum düşünmüyorum alacağım hatta bu fiyatta bulabileceğin en iyi sıvı soğutma incelemeyi şurda görmüştüm

valla bir fikrim yok bende almayı düşünüyorum düşünmüyorum alacağım hatta bu fiyatta bulabileceğin en iyi sıvı soğutma incelemeyi şurda görmüştüm
statik b asıncı süper bunun 6 falan yada 4 dü sanırım

statik b asıncı süper bunun 6 falan yada 4 dü sanırım
evet beni en çok büyüleyen noktası ramleri soğutması hadi vrm anlarım olabilir ram ne alaka onu nasıl soğutuyon adamlar işlemciyi bitirmiş ram soğutmyıda eklemişler merak ediyorum 7 7800x3d sıcaklı ne kadar olur bence 70 dereceyi geçmez

evet beni en çok büyüleyen noktası ramleri soğutması hadi vrm anlarım olabilir ram ne alaka onu nasıl soğutuyon adamlar işlemciyi bitirmiş ram soğutmyıda eklemişler merak ediyorum 7 7800x3d sıcaklı ne kadar olur bence 70 dereceyi geçmez
rami nasıl soğutuyor ho cam ya

parayı çıkarıp o thermalrightın lcd ekranlı sıvı soğutmasını mı alsam yada tryx panaroma 360mm mi çeksem @drakathx

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,058
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri