2700 tl-ye HyperX Cloud III yoksa HyperX Cloud II mi?

Tuco

80+
Reaksiyon skoru
2
İyi akşamlar beyler. 2700-3000 tl aralığında kulaklık arıyorum. Bu fiyat aralığında kablolu HyperX Cloud III ve kablolu HyperX Cloud II buldum, sizce hangisi alınır? Yada sizin daya iyi öneriniz varsa duymak isterim. Genel olarak hikaye tabanlı oyunlar oynamak için alıyorum. Belki ara sıra online oyunlar için kullanırım. Şimdiden herkese teşekkürler.

Fifine H9

• Beğen
Reaksiyonlar: Tuco
Hocam kulakiçinden rahatsız olmuyosanız IEM deneyebilirsiniz. Oyunlarda sahne derinliğini de çok daha iyi hissettiriyor.

• Beğen
cloud 3 kullanıyorum sorun varsa alabilirim

• Beğen
cloud 3 kullanıyorum sorun varsa alabilirim
Eyvallah kardeşim. Ben bildiklerimi söyleyeyim sen doğrula istersen. Forumlarda cloud 2den kötü olduğu söyleniyor. Konfor bakımından geliştirilmiş ama bass ve tiz konusunda falan kötüymüş deniliyor. Ve kablosu ile bazı sorun yaşayanlar olmuş. Galiba kendi kablosu çok kısa, use b başlığı da varmış ama onu kullanınca sesin kalitesi ölüyormuş. Okuduklarım bunlar, yanlış hatırladığım konular ola bilir

Eyvallah kardeşim. Ben bildiklerimi söyleyeyim sen doğrula istersen. Forumlarda cloud 2den kötü olduğu söyleniyor. Konfor bakımından geliştirilmiş ama bass ve tiz konusunda falan kötüymüş deniliyor. Ve kablosu ile bazı sorun yaşayanlar olmuş. Galiba kendi kablosu çok kısa, use b başlığı da varmış ama onu kullanınca sesin kalitesi ölüyormuş. Okuduklarım bunlar, yanlış hatırladığım konular ola bilir
kablo sorunu bende yok çünkü kablosuz modeli ses olarak cloud 2de kullandım o söylenti doğru ses biraz daha kötü cloud 2 ye göre dolby gibi araçlar kullanılarak düzeltilebiliyor bu kadar eğer paran varsa bunu alma git cloud 3 s modelini al o daha iyi ve forumda bir arkadaş ses konusu için rehber yapmıştı

usb baglayınca ses kalıtesı cıdden dusuyo mu ona gore type c gırısını kullanayım, denedım cok bı fark goremedım ama

• Beğen
Hocam cloud 3'ü bilmiyorum bu yüzden kıyaslama veya öneri yapmayacağım ama cloud 2 kullanıyorum halihazırda ve son derece memnunum gerek ses performansı gerek mikrofon açısından ama sanki bana mı öyle geliyor veya ayarlardan vs. mi bilmiyorum ama oyunlardaki ses kasma performansı yeri denk geldiğinde bi tık başarısız gibi hissettiriyor.

• Beğen
kablo sorunu bende yok çünkü kablosuz modeli ses olarak cloud 2de kullandım o söylenti doğru ses biraz daha kötü cloud 2 ye göre dolby gibi araçlar kullanılarak düzeltilebiliyor bu kadar eğer paran varsa bunu alma git cloud 3 s modelini al o daha iyi ve forumda bir arkadaş ses konusu için rehber yapmışBe
Amazondan alcam. 60 dolara inmiş. Bu büdceyle sen önerdiğini alamam malesef. Söylemiş olduğun rehberi bulursan bana yönlendire bilir misin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

usb baglayınca ses kalıtesı cıdden dusuyo mu ona gore type c gırısını kullanayım, denedım cok bı fark goremedım ama
Ben öyle okumuştum. O yüzden arkadaşdan sorayım dedim. 1-2 youtube videosunda da karşıma çıkmıştı bu konu

Hocam cloud 3'ü bilmiyorum bu yüzden kıyaslama veya öneri yapmayacağım ama cloud 2 kullanıyorum halihazırda ve son derece memnunum gerek ses performansı gerek mikrofon açısından ama sanki bana mı öyle geliyor veya ayarlardan vs. mi bilmiyorum ama oyunlardaki ses kasma performansı yeri denk geldiğinde bi tık başarısız gibi hissettiriyor.
Teşekkürler yanıt için. Ses kasmada cloud 3 daha iyi deniliyo ama genel ses kalitesinde cloud 2 daha öndeymiş. Kendim denemediğim için çok bir şey diyemiyorum 😅

Eyvallah, peki benim önerdiğim kulaklıklar sence iyi mi??

Hocam, hyper serisinden daha mı iyi sizce?
Evet ama 7.1 olarak geride

Amazondan alcam. 60 dolara inmiş. Bu büdceyle sen önerdiğini alamam malesef. Söylemiş olduğun rehberi bulursan bana yönlendire bilir misin?

Ben öyle okumuştum. O yüzden arkadaşdan sorayım dedim. 1-2 youtube videosunda da karşıma çıkmıştı bu konu

Teşekkürler yanıt için. Ses kasmada cloud 3 daha iyi deniliyo ama genel ses kalitesinde cloud 2 daha öndeymiş. Kendim denemediğim için çok bir şey diyemiyorum 😅
Epey süredir kullanıyorum cloud 2 yi sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin hocam

• Beğen
yok ya ben kullandım kötü değildi ses iyi geliyordu ayak sesi falan hemen algılıyabiliyordum

Geri