RamazanBaygara
80+
- Reaksiyon skoru
- 122
merhaba. kadınsı durmaz kombine renk katar. renkler hepimizin. koyu kahve rengi de fena değil ama oyumu şundan yana kullanıyorum : https://www.adidas.com.tr/tr/samba-og-ayakkabi/IG1025.html?pid=AppSharePDP
47numara giyiyorum hocam cakma istesemde bulamam : Dince taban her ayakkabı kadınsı gösteriyor hafif kalın bir modele yönel ayrıca bu tip bir ayakkabı alma niyetin varsa orijinal alıp 3000 4000 vereceğine eğer istanbulda yaşıyorsan eminönüye gidip 400-500 liraya almanı eğer istanbulda yaşamıyorsan trendyoldan ithal ürün almanı tavsiye ederim zira inan bana hepsi çok kalitesiz çok hızlı deforme oluyorlar ve hiç rahat değiller bari paran çok gitmesin hep giymezsin zaten kombinlik giyersin
her kombine gitmez bu renkler
Peki gunluk onerebilecrginiz bir model varmi hocam bu tarz boyle , kosu ayakkabisi olmasin 3 4 bin bandinda sıkmerhaba. kadınsı durmaz kombine renk katar. renkler hepimizin. koyu kahve rengi de fena değil ama oyumu şundan yana kullanıyorum : https://www.adidas.com.tr/tr/samba-og-ayakkabi/IG1025.html?pid=AppSharePDP
puma speedcat modeli olabilir.47numara giyiyorum hocam cakma istesemde bulamam : D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Peki gunluk onerebilecrginiz bir model varmi hocam bu tarz boyle , kosu ayakkabisi olmasin 3 4 bin bandinda sık
Cok Fena modelmis reis asiri hosuma gitti ama 7 8 bin tl suan cikmaz bidahakine alicam aklimda bida baya pahali pumaya gore 8 bine tnf aldimpuma speedcat modeli olabilir.
Valla sorma aga ya 46 okey de yine 47de cok az model var bulunmuyorLaa liseye gidiyodun nasıl 47 giyiyon
o zaman 47 numara var mı bilmem de puma park lifestyle ayakkabiyi beğeniyorum tabanı incecik değil erkeklere uygun bence47numara giyiyorum hocam cakma istesemde bulamam : D
Onun tabanlarida benim hiç hosuma gitmiyor hocam ya zaten bide boyum uzum onlari giyince dahada uzuyor bide bence kotu duruyoro zaman 47 numara var mı bilmem de puma park lifestyle ayakkabiyi beğeniyorum tabanı incecik değil erkeklere uygun bence
tabani incecik değil derken tasarımı incecik değil normal diğer ayakkabılarla aynı yani boy uzatmıyorOnun tabanlarida benim hiç hosuma gitmiyor hocam ya zaten bide boyum uzum onlari giyince dahada uzuyor bide bence kotu duruyor
bana arkadaşım yurt dışından getirdi. öyle 3800 gibi bir şeye denk geldi. cidden 7, 8k çok.. ama model efsane baggy pantolon ile çok yakışır.Cok Fena modelmis reis asiri hosuma gitti ama 7 8 bin tl suan cikmaz bidahakine alicam aklimda bida baya pahali pumaya gore 8 bine tnf aldim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Valla sorma aga ya 46 okey de yine 47de cok az model var bulunmuyor
Sizi anladim hocam ama su goruntu niyeyse beni rahatsiz ediyortabani incecik değil derken tasarımı incecik değil normal diğer ayakkabılarla aynı yani boy uzatmıyor