PolatAlemdarr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 619
Hadi sen laboratuvarınaEspri uğruna kendimi feda ettim![]()
Hadi sen laboratuvarınaEspri uğruna kendimi feda ettim![]()
forum kurallarına uyalım kimse kimseye basmasın
ULAN PATLADIM AE JITIRKKBULRBULBRKYVKVYKYBEKBURLURBLBURKHVRHVKRBana bassalar bende homurdanirim
bizim zamanımızda inek koyun domuz vardı şimdi koklayıcısına kadar hayvan çıkarmışlarFiyatının 1,000₺ altına düştüğünü ilk defa görüyorum çok güzel bir figür ilgisi olan bakabilir
Alıntıyı görüntüle
işte satılmıyo onlar artik ben yurtdışında satılan pelüş creeper veya tilki gibi şeylere de heves ediyorum da türkiyede hiçbiri satılmıyor satılanlar da çinden gelme ithal çakma ürün şu içinden minecraft figürü çıkan oyuncak yumurtalar bile gelmedi halabizim zamanımızda inek koyun domuz vardı şimdi koklayıcısına kadar hayvan çıkarmışlar![]()
Hocam 15$ indirim kodum var orijinal minecraft sitesinde hiçbi şekilde sipariş veremiyormuyumya? neredeyse bedava peluş alıcamişte satılmıyo onlar artik ben yurtdışında satılan pelüş creeper veya tilki gibi şeylere de heves ediyorum da türkiyede hiçbiri satılmıyor satılanlar da çinden gelme ithal çakma ürün şu içinden minecraft figürü çıkan oyuncak yumurtalar bile gelmedi hala
Alıntıyı görüntüle
son ürünü de sen almışsın herhalde bitmiş figürBedava
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam 15$ indirim kodum var orijinal minecraft sitesinde hiçbi şekilde sipariş veremiyormuyumya? neredeyse bedava peluş alıcam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi: