Wraith İade Edememe Furyasına Ben De Katıldım.

Yüzeyi speed'e yakın ve böyle serin bir yüzey mi? Havit'in Kraken mouse padinde de öyle bir yüzey var. Keza Claws, Porge ve XRades gibi mouse padler de aynı yüzeyi kullanıyor. Ben bu yüzeyi pürüzsüz olsa da sevmiyorum. Bunların YT reklamcısı da önceden Porge ve XRades övdü diye, forum papaganları (birisi hatta İngiltere'de yaşıyor, çocuk denemediği ürünü övüyor) sürekli öneriyor. Bu Çin üretimi giriş seviyesi mouse padler fiyatına göre hiç de kaliteli olmuyorlar.

Tasarımı baskı mı yoksa yapıştırma mı? Genelde yapıştırmalar bu bana göre kötü yüzeyi kullanıyorlar.

Giriş seviyesi mouse padlerde üretim yaptırdıkları Çinlilerin işi kötüyse bilelim. Ben halen o tarafta üst firması tekstil olan KlasseGear'ı daha önde görüyorum. Bazı insanlar sevmese de böyle tüylü yüzeyi, (Kensei, SAO falan ₺1500 mouse padlerinde de o tüylenme oluyor) o speed Çinli üretimlerden daha iyi oluyor. Keza baskısı yapıştırma değil. KlasseGear'da sadece Kensei ve Wraith SAO göre Longteng sonra öneririm, kötü değil ama SAO ve Kensei çok daha iyi mouse padler.
Bu 40x40 larda ( ölçüleri tam bilmiyorum da sadece mouse için olanlarda) KlasseGear'dan ne önerirsin?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mouse padde Klassegear’ı tek geçerim ya. 1 tane uzun aldım, 2 yıl kullandım; bu yıl da 48x40’lık kısa olanı aldım. İkisinden de gayet memnunum. Uzun olanı iş yerine getirdim, kısa olanı evde kullanıyorum. Ne bir koku var ne de başka bir sorun. İkisi de dikişli, bayağı kaliteli. Baskıları da muhteşem.
Hangisini aldın mouse için olanlardan?

Gelince deneyeceğim.

KlasseGear gibi. Sadece marka basmışlar sanki kendi tasarımları değil gibi.

Zaten alırsam oradan alırım gibi artık. 2 tane var elimde KlasseGear, ikisinin de kokusu geçti hızlıca. Bir tek bu kenarları dikişli olanlarda dikişin bittiği/dikişten çıkarıldığı bir yer oluyor ya, birinde o dikiş yeri açıldı. Çok açılmadan kestim, sıkıştırdım onu da.
Kare mouse pad kullanmıyorsanız, yeni ürün alırken kare öneririm. Maalesef 90x40 vb. düzgün kaliteyi veremiyorlar. Kensei'nin ₺1000 civarına var belki o da denebilir. Gerçi bana kare mouse pad aldıktan sonra deneyimimi aktarmak için hediye etmişlerdi. Ama masama 90x40 sığmadığından hiç açmadım duruyor öyle.

Genelde bunların kare mouse pad kalitesinde yüzey yapsalar, büyük ihtimalle bütçesi kare mouse padlerin 1-2 katı olacağından hiç bulaşmıyorlar. Yani güzel yüzeyli, koku yapmayan mouse pad alınacaksa çok da tercih edilecek ürün değil geniş mouse padler. Ben de Wraith SAO ve KlasseGear PRO birlikte kullanıyorum. PRO masayı ve klavyeyi koruyor sadece.

Bunlar Poron da getirdiler. Yüzeyleri nasıl bilmiyorum, ama poronlar sadece yapışma değil yüzeyi de daha konforlu hissettiriyorlar. Şans verilebilir. Ama ben Longteng üzerinden yorum yapıyorum Kensei ve Wraith SAO bence yüzey olarak daha iyiler.

Yeni Wraith Deskmat'lar çıkmıştı dedim grisini alayım. Geldi sipariş temiz şekilde. Genelde bu klasik mousepad kokusu olur ya birkaç gün sürer, balkona bırakırsın vs. geçmedi o koku. 1.5 hafta boyunca balkonda havalandırmama rağmen geçmeyince Wraith'e gönderip iade isteyeyim dedim. Tabi kutusunu atmıştım bile geçer herhalde koku diye(Wraith gibi adice düşünen firmaya kozu burada verdim)

İadeyi düzgünce paketleyip yolladım kendi kutusu hariç. Tabi ki de kabul etmediler.

Alıntıyı görüntüle

Bilgilendirme olarak paylaşayım dedim. Kutusunu atmayın. Gerçi atmasanız da iade almayabilirler :kekw: ama en azından THH'ye bahane bulamazlar.

Ben de THH'de deneyeceğim şansımı da hiç benim lehime olacağını sanmıyorum. Olmadı avukat arkadaşlarımla hallederim bir şeyler.

İyi ki fiyatı yüksek bir ürün falan değildi. Yoksa mahkemelik olurdum valla :kekw:
Hocam forumdaki atasözünü görmediniz mi Wraith'ten paketli çikolata bile alınmaz diye yazıldı her yere.

Bu 40x40 larda ( ölçüleri tam bilmiyorum da sadece mouse için olanlarda) KlasseGear'dan ne önerirsin?

Hangisini aldın mouse için olanlardan?
Drakonos olanı tercih ettim ben. Farkları olup olmadığını bilmiyorum, linki de bu. Drakonos

Drakonos olanı tercih ettim ben. Farkları olup olmadığını bilmiyorum, linki de bu. Drakonos
Longteng ve Gosu'lar aynı yüzey. Gosu modelleri farklı ve 50x50. Longteng olan 48x40 olması lazım.

Blitz serisi ise Lonteng'in karşısında koydukları speed yüzeylisi. 48x40

Poron'da ise Control ve speed iki farklı yüzey var. Alt kısmı poron. 49x42

Hocam forumdaki atasözünü görmediniz mi Wraith'ten paketli çikolata bile alınmaz diye yazıldı her yere.
Herkesten önce ben biliyordum da işte umut fakirin ekmeğidir derler ya o misal :kekw:

Bende gamingen firmasinda sorun yasadim. Wraithten klavye alayim diyordum suan vazgectim de nerden alacagim bilmiyorum.

Yeni Wraith Deskmat'lar çıkmıştı dedim grisini alayım. Geldi sipariş temiz şekilde. Genelde bu klasik mousepad kokusu olur ya birkaç gün sürer, balkona bırakırsın vs. geçmedi o koku. 1.5 hafta boyunca balkonda havalandırmama rağmen geçmeyince Wraith'e gönderip iade isteyeyim dedim. Tabi kutusunu atmıştım bile geçer herhalde koku diye(Wraith gibi adice düşünen firmaya kozu burada verdim)

İadeyi düzgünce paketleyip yolladım kendi kutusu hariç. Tabi ki de kabul etmediler.

Alıntıyı görüntüle

Bilgilendirme olarak paylaşayım dedim. Kutusunu atmayın. Gerçi atmasanız da iade almayabilirler :kekw: ama en azından THH'ye bahane bulamazlar.

Ben de THH'de deneyeceğim şansımı da hiç benim lehime olacağını sanmıyorum. Olmadı avukat arkadaşlarımla hallederim bir şeyler.

İyi ki fiyatı yüksek bir ürün falan değildi. Yoksa mahkemelik olurdum valla :kekw:
Geçmiş olsun wraithten bunu beklerdim kutuyu atmasaydın yardımcı olurdum konuyla alakalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,024
Üyeler
193,229
Son üye
omereryuksel
Geri