Selamlar herkese,
Aşağıdaki parçalarla bir sistem toplamayı planlıyorum. Amacım CS2 ve Valorant gibi rekabetçi oyunlarda en üst düzey akıcılığı yakalamak, aynı zamanda RDR 2 ve GTA V gibi oyunları da yüksek ayarlarda oynamak. Parça uyumu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum.
Ana Sistem (Gaming.gen.tr):
www.gaming.gen.tr
Aşağıdaki parçalarla bir sistem toplamayı planlıyorum. Amacım CS2 ve Valorant gibi rekabetçi oyunlarda en üst düzey akıcılığı yakalamak, aynı zamanda RDR 2 ve GTA V gibi oyunları da yüksek ayarlarda oynamak. Parça uyumu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum.
Ana Sistem (Gaming.gen.tr):
ULTIMA-7500X3D / AMD Ryzen 5 7500X3D TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 5060 OC 8GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
ULTIMA-7500X3D sistem tavsiyesidir. ASUS RTX 5060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.
- İşlemci: AMD Ryzen 5 7500X3D (96MB L3 Cache avantajı için)
- Anakart: ASUS Prime B650M-R 7200MHz (OC)
- Ekran Kartı: ASUS Dual GeForce RTX 5060 OC 8GB GDDR7
- RAM: Crucial Pro 16GB (1x16GB) 6400MHz CL38
- SSD: KLEVV Cras C715 1TB NVMe
- Soğutucu: Thermalright Assassin X 120 Refined SE ARGB
- Kasa/PSU: XPG Valor Mesh 650W 80+ White
- Monitör: Lenovo Legion R25f-30 (24.5" / 320Hz / 0.5ms)
- Klavye: SteelSeries Apex 3 TKL
- Kulaklık: Havit Gamenote H2002P
- Mouse: Razer Orochi V2
- 16GB RAM'in az olduğunu düşünenler olacaktır Bütçeyi şu an için 320Hz monitöre ve kaliteli ekipmanlara ayırmayı daha mantıklı buldum.
- Neden RTX 5060? Yeni mimari avantajı ve DLSS 5 desteği gibi güncel teknolojiler için bu kartı seçtim
- Son attığım foruma gelen cevaplar doğrultusunda böyle bir sistemin en mantıklısı olacağına karar verdim
- Sizce bu bütçe dağılımı (ekipman odaklı gitmek) mantıklı mı? Önerilerinize açığım.