1-1.5 Milyon Civarı Araba Önerisi.

Tamam iste ikinci wlde misliyle degisim yapamiyorsun mahkemeye bir girersin 2 senede cikamazsin paranda pul olur mahkemeyi kazanacanmi orasida mechul garantin yok 2. Elde
Bir iş yaparken eli ayağına dolanan daha önce bir şey alıp satmamış görmemiş etmemiş birinin dolandırılması çok normal ben ve çevremdeki çoğu kişi araç alıp sattı hiçbiride ben şöyle dolandırıldım böyle dolandırıldım demedi. Dolandırılacak adam dolandırılır sen sıfır egeanı alıp binersin dolandırılmamış olursun.

Arkadaşlar merhaba 26 yaşında evliyim 1-1.5 M bütçede araba almak belki biraz klişe olacak ama çok sanayiyle uğraşmayacağım ,km ve yıpranma olarak çok fazla olmayan performansı tatmim edecek çok fazla yakmayacak bir araba almayı düşünüyorum otomatik tercihen yıl olarak 2018 üstü olursa iyi olur hyundai i20,bayon ,opel corsa, astra , polo gibi arabalar aklımda onun harici sizin önereceğiniz ekleyeceğiniz bir fikir varsa Turbo ve atmosferik olarak model olarak önereceğiniz araba varsa memnuniyetle fikirlerinize açığım teşekkürler şimdiden
1.4 motor bayon al üstünede lpg taktır devam

Bir iş yaparken eli ayağına dolanan daha önce bir şey alıp satmamış görmemiş etmemiş birinin dolandırılması çok normal ben ve çevremdeki çoğu kişi araç alıp sattı hiçbiride ben şöyle dolandırıldım böyle dolandırıldım demedi. Dolandırılacak adam dolandırılır sen sıfır egeanı alıp binersin dolandırılmamış olursun.
Ben tc vatandasi olup dolandirilmayan tek kisi oldugunu dusummuyorum . Yarim saat oto ekspertizlere bir cay ismeye git pradakileri gor zaten anlarsin benlik durum yok. Heleki ekspertizlerin durumunu bilsen durumun saha da vahim oldugunu anlarsin. 10 tane araba bakip 10 uda ilandaki yazilandan farkli cikip ekspertize araba parasi harcayanda var. Yani nerden tutsak elimizde kalan bir konu bu ulkede 2. El arac olayi. Japonyada boyle degil mesela. Adamlarda sigorta yok sadece kasko var. Her aracta cizik bile olsa sistemde kayitli. Bizde oyle degil . Hatta arabaya sabotaj bile serbest bizim ulkede vaatandas arabam yolda giderken yandi diyip ustune su iciyor. Acaba japonlar neden boyle yapti bir dusunmek gerekmezmi. Japonyada yanan araba yok mesela 70 model bile olsa. Cunku servis isi bilen uzmanlar tarafindan yapiliyor ve sostemde kayitli. Bizde adam yetkili servise bile gitse cirakmi elledi anasinin sokaga attigi terorist bi veletmi elledi arabaya kim napti bilemezsin. Sonrada baskasina satar geecerler araba pert halde ondann ona gezer sonrada bir yerde fren tutmaz kaza olur haberlerde kaza oldu der gecerler. Ama sebebi arac degil herzaman surucu hatasi der gecerler

Son düzenleme:
1.6 e-hdi 2008 , kia ceed , giluetta olabilir teneke clio corsaları önermem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,856
Üyeler
196,830
Son üye
AlperenB
Geri