Yardım 1.5 Milyon civarı araba önerisi

Aklımda superb var ama bilemedim tabi veya a4 tarzı bir şey veya golf olabilir suv olarakta heralde kodiaq güzel gibi
SuperB kesinlikle şehir içi arabası değil bana göre hocam. Aktif olarak 1.6 TDI SuperB ve 1.5 DCİ Megane kullanıyorum, şehir içinde şakasız Megane'ı tercih ederim. 1.5 TSI tabi daha atik vs ama yine de o beklenen atikliği hissettirmiyor araç.

Yaz aylarının bitmesini bekle. Şu an fiyatlar aşırı yüksek. O paraya anca küçük modeller alabilirsin. Sonbahar, yeni yıl başlangıcı kampanyalar başlar.

SuperB kesinlikle şehir içi arabası değil bana göre hocam. Aktif olarak 1.6 TDI SuperB ve 1.5 DCİ Megane kullanıyorum, şehir içinde şakasız Megane'ı tercih ederim. 1.5 TSI tabi daha atik vs ama yine de o beklenen atikliği hissettirmiyor araç.
Bulunabilirse 2022 ve üstü 182'lik Civic olabilir diye düşünüyorum. klasik bir C segment konforu var, performansıda fena değil.

peugot3008 (2020)

Araç komple boyalı hocam
Komple boyalı mı? Elbette herkesin boya toleransı farklıdır ancak buna komple boyalı denmez. 2017+sunroof+düşük kilometre olduğu için onu örnek gösterdim. Lokal boyalar o denli büyük bir dert ise 2016+sunroofsuz+daha yüksek kilometre olacak şekilde şu ilana da bakılabilir. Bu da aynı şekilde B9 kasa, tercih meselesi.

Herkes içten yanmalı modeller önermiş. Şahsen elektrikli bir model tercih ederdim.
Örn;
- 2024 ve sonrası T10X V1. 2023 modeller ilk satışa sunulduğu zamanlarda yazılım anlamında çok problemlilerdi eğer yazılım sorunları çözüldüyse 2023 v2 modeli de alınabilir.
"Elektrikli bize gelmez." dersen ve piyasası hareketli ve konforlu bir araç istiyorsan;
2018 ve sonrası 1.5 dizel 3008 veya c5 aircross.
Yakıt ve piyasa hareketliliği büyük önem arz etmiyorsa;
-Üstte yazdığım modellerin 1.6 puretech 180'lik versiyonları alınabilir.
-2017 ve sonrası 3.18d alınabilir.
-40-50.000km'de bir triger kayışı değiştirmeye razıysan 1.2 puretech 408 olabilir.

Herkes içten yanmalı modeller önermiş. Şahsen elektrikli bir model tercih ederdim.
Örn;
- 2024 ve sonrası T10X V1. 2023 modeller ilk satışa sunulduğu zamanlarda yazılım anlamında çok problemlilerdi eğer yazılım sorunları çözüldüyse 2023 v2 modeli de alınabilir.
"Elektrikli bize gelmez." dersen ve piyasası hareketli ve konforlu bir araç istiyorsan;
2018 ve sonrası 1.5 dizel 3008 veya c5 aircross.
Yakıt ve piyasa hareketliliği büyük önem arz etmiyorsa;
-Üstte yazdığım modellerin 1.6 puretech 180'lik versiyonları alınabilir.
-2017 ve sonrası 3.18d alınabilir.
-40-50.000km'de bir triger kayışı değiştirmeye razıysan 1.2 puretech 408 olabilir.
Elektrikli bence pek güzel değil sevmiyorum. Yoksa byd filan tercih ederim sanırım ama pek hoşuma gitmyor ilerde belki değişir fikrim ama bilemedim

Geri