Yok hocam ya sevmiyorum onuPeugot508
Satması bi tık zorda. 1.6 puretechle güzel gazlarsınız. Motor şanzıman sorunsuz. Cam davan donanım ve konforda rakiplerinden iyi. Bu paraya icon megane titanium focus felan alıyo milletYok hocam ya sevmiyorum onu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha doğrusu iyi güzel ama satması zor diye duydum
Aklımda superb var ama bilemedim tabi veya a4 tarzı bir şey veya golf olabilir suv olarakta heralde kodiaq güzel gibiSatması bi tık zorda. 1.6 puretechle güzel gazlarsınız. Motor şanzıman sorunsuz. Cam davan donanım ve konforda rakiplerinden iyi. Bu paraya icon megane titanium focus felan alıyo millet
Superbde mantıklı hızlı da elden çıkar. Ama düşük km de almakta fayda var dsgnin kavraması ve mekatroniği maliyetli. Tabi golf için bunlar daha da önemli. Vag grubunun hibrit motorlarını tercih etme alternatör problemi varAklımda superb var ama bilemedim tabi veya a4 tarzı bir şey veya golf olabilir suv olarakta heralde kodiaq güzel gibi
Aynen hibrit tercih etmem zaten. Onu duymuştum.Superbde mantıklı hızlı da elden çıkar. Ama düşük km de almakta fayda var dsgnin kavraması ve mekatroniği maliyetli. Tabi golf için bunlar daha da önemli. Vag grubunun hibrit motorlarını tercih etme alternatör problemi var
cahilliğini nasıl belli edersin diyorum :1.5 milyon nasıl çöpe atılır
Hocam bence 150bin altı 1.5 tsi superb veya passat alın geçin. Çok uzun süre binmeyecekmişsiniz zatenAynen hibrit tercih etmem zaten. Onu duymuştum.
Hocam ne cahilliği Allah aşkına bmw iyi güzel araba ama temizini bulmak lazım bizim ülkede bmwyi alıp içinden geçiyorlar ben o yüzden dedim yoksa benim de sevdiğim bir araba kimse de nasıl kullandığını söylemiyor soruyorsun temiz kullandım falan filan diyorlar yanicahilliğini nasıl belli edersin diyorum :
Yani dediğim gibi belki uzunda olabilir belli değil ama tahminen demiştim onuHocam bence 150bin altı 1.5 tsi superb veya passat alın geçin. Çok uzun süre binmeyecekmişsiniz zaten
kanka temiz kullanılsa da kullanılmasa da 2.0 dizel en sağlam bmw motorlarından birisi N47 kodlu motor. kaporta şase podye de işlem yoksa gayette alınır. 1.5 paran varsa 1.4'e alırsın f30 2.0 dizeli, bi zincir yağ pompası yaptırırsın enjektör turbo baktırırsın ömürlük binersin. yanlamayla süratle bişe olcak araba değil bunlar. ama n13 motorlu f30 değil hiçbi araba alınmaz.Hocam ne cahilliği Allah aşkına bmw iyi güzel araba ama temizini bulmak lazım bizim ülkede bmwyi alıp içinden geçiyorlar ben o yüzden dedim yoksa benim de sevdiğim bir araba kimse de nasıl kullandığını söylemiyor soruyorsun temiz kullandım falan filan diyorlar yani
Araç komple boyalı hocamB9 kasa Audi A4 alınabilir. Hem konforlu hem de atik. Satarken de zorluk çıkartmaz.
Örnek:
Lokal* ama tabi ne kadarı lokalAraç komple boyalı hocam