Yardım 1.5 Milyon civarı araba önerisi

IATLASI

80+ Silver
Reaksiyon skoru
859
1.5 milyon civarı araba önerisi lazım. Konfor ve atiklik önemli biraz. Birde satarken çok uğraştırmasın. Tahminen 1 yıl sonra değiştirebilirim veya uzunda bine bilirim belli olmaz. 29 yaşındayım

Hâlâ kaldı mı o fiyatlara bilmiyorum ama 508 ve accord alınır sedan düşünüyorsan. Suv dersen c5 ac veya tucson. Hb olarak golf 8 veya kia xceed. Ben olsam xceed alırdım tabi ama 1 sene sonra satıcaksan kolay kolay satılmaz piyasası yavaş

Hâlâ kaldı mı o fiyatlara bilmiyorum ama 508 ve accord alınır sedan düşünüyorsan. Suv dersen c5 ac veya tucson. Hb olarak golf 8 veya kia xceed. Ben olsam xceed alırdım tabi ama 1 sene sonra satıcaksan kolay kolay satılmaz piyasası yavaş
Adam konfor diyor sen torsiyonlu araba öneriyorsun.

1.7 civarına yeni seat leonu veriyordu bayiler 0 faiz kredi imkanıda vardı hala aynı fiyatmı bilmiyorum gidip bayiye bakmak lazım yada arayıp sorabilirsin 2015 i vardı bende 120 bin km binip sattım sattığıma da sonradan pişman oldum.
1.5 milyon civarı araba önerisi lazım. Konfor ve atiklik önemli biraz. Birde satarken çok uğraştırmasın. Tahminen 1 yıl sonra değiştirebilirim veya uzunda bine bilirim belli olmaz. 29 yaşındayım

Bulabilirsen o fiyata Lexus al, alabileceğin hiç bir araba o arabanın üstünde kalite sunmaz.

2.0 dizel f30 diyorum..

Geri