Masam 15-25 saniyede bir titriyo

lux739

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
89
Oyundayken vs sanırım fanlardan ve ya psudan dolayı butun masam titriyor. Telefonum titriyormuş gibi baya hissediyorum titreşimi. Nasıl önleyebilirim, ne yapabilirim? Kasanın ayaklarının altına süngerimsi seyler koysam yardımcı olur mu ve kasa masadan kayar mı?

Oyundayken vs sanırım fanlardan ve ya psudan dolayı butun masam titriyor. Telefonum titriyormuş gibi baya hissediyorum titreşimi. Nasıl önleyebilirim, ne yapabilirim? Kasanın ayaklarının altına süngerimsi seyler koysam yardımcı olur mu ve kasa masadan kayar mı?
Psu marka model

Kaliteli de ama eskiyse oda yapabilir ama sünger mantıklı
yuk altında iyi bir psu degil galiba, pcyi ilk aldıgımda ryzen 5 5500 ve rtx 3050 vardı hic sesini bile duymazdım ama pcyı degıstırdıkce
böyle bir ses çıkarmaya başladı. Dün yeni sıvı sogutma taktım onla alakalı mı diye dusundum fakat, sıvı sogutma oncesınde de vardı

yuk altında iyi bir psu degil galiba, pcyi ilk aldıgımda ryzen 5 5500 ve rtx 3050 vardı hic sesini bile duymazdım ama pcyı degıstırdıkce
böyle bir ses çıkarmaya başladı. Dün yeni sıvı sogutma taktım onla alakalı mı diye dusundum fakat, sıvı sogutma oncesınde de vardı
Bi occt yapın isterseniz

CW deniyor buna, genelde ya PSU ya ekran kartı kaynaklı olur ses bobinlerden gelir fanla titreşimle vs pek alakası yok.

fan yuvalarının vidalarını sıkmayı dene arkadaşın dediği gibi yüke sok bir full yükte ne kadar neyden titreme geliyor ona bakarsın ses cw bobinlerden geliyor psun kötü değil occt veya funmarkla yüke sok psu veya işlemci soğutucun fanlar yüke girsin elinle kasaya dokunarak titreşimin nereden geldiğine bak öyle öğrenirsin gibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,898
Üyeler
193,870
Son üye
Batuba
Geri