Ekran Kartımın Üzerindeki Sıvı Lekesi

Konuştuğu her şeyi argümanlarla destekleyen bir adamın dedikleri mi yalan? Ulan yapay zekanın %100 doğru olduğuna inanan senin gibi bir çocuğa mı itikad edeyim ben? Hangi arşivlere ulaşabilecek nitelikteymiş yapay zeka? Cesaret edip gidin de kendisinden dinleyin. Lakin yok, kırpılmış sahte solcu medyanın videolarıyla aklınızı kiraya veriyorsunuz, ne olacaktı ya? Bakın işinize abisi, bana bulaşmayın.
bu kafayla devam et

Devam edeceğim, Allah'a hamdolsun doğru yoldayım. Sen bu kafayla devam etme ama, Rabbim tez vakit sana hidayet versin.
kendini kandırmaya devam et cevap yazma bana senin seviyeni yukarı çekilmez noktaya gelmiş

Doğrudur, biz toprakta gül olduk bağrımızda güller yetişiyor. Siz göğe çıktınız da ne oldu? Firavundan farkınız kalmadı. Hadi eyvallah..
15 yaşında mısın 2010 da facebookda ergen mafyatik sözler yazınca böyle sözler çıkıyordu en son ordan mı ezberledin

ahsddshasahasdh olaya bak. tamam sizsiniz beyler. tartışarak zamanınızı kaybediyorsunuz. kimse haklı değil böyle konularda he diyip geçin uğraşmayın. ekran kartından nasıl gelebiliyor böyle şeyler asdhjadshdsah. dünyada farklı insan hep olacak abi doğa böyle. sinirlenip laf atmayın birbirinize. gerek yok böyle şeylere.

ahsddshasahasdh olaya bak. tamam sizsiniz beyler. tartışarak zamanınızı kaybediyorsunuz. kimse haklı değil böyle konularda he diyip geçin uğraşmayın. ekran kartından nasıl gelebiliyor böyle şeyler asdhjadshdsah. dünyada farklı insan hep olacak abi doğa böyle. sinirlenip laf atmayın birbirinize. gerek yok böyle şeylere.

Ben gelmişim normal bir şekilde kardeşe yardımcı olmaya çalışmışım, kudurup laf atıyorlar ben ne yapayım. :D

yapacak bir şey yok. elemanı tanımasam da fikir olarak size karşı çıkardım ama ne fayda edecek ki bana. güzel yaşayın mutlu yaşayın yeterli.

32 yaşındayım şu zaman kadar kimseye fikir veya inanç ayrılığımdan dolayı hakaret etmedim, küçümsemedim. Gel gör ki karşı taraftan bunları hep gördüm. Bu da bana aklen hakikatin ne tarafta olduğunu gösterir. Ben her zaman diyorum ki, hepimiz bu toprakların evlatlarıyız. Gerek yok böyle şeylere. Seversin sevmezsin, sonuç olarak bu vatanın evlatlarıyız. Sosyal medya öyle çöp bir yer ki, masumları katil, katilleri de masum gösteriyorlar.

yapacak bir şey yok. elemanı tanımasam da fikir olarak size karşı çıkardım ama ne fayda edecek ki bana. güzel yaşayın mutlu yaşayın yeterli.
tanısam dediğin adam atatürke tecavüzcü diyen cumhuriyet düşmanı bir malukat

Geri