15Bin TL'ye Baymak Klima Satıcı Güvenilir Mi.

hakanoncul9

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,297
satıcıyı bilen duyan var mı fiyatlar baya iyi, alışveril yapan var mı

Ekler

• IMG_9584.webp
    IMG_9584.webp
    104.4 KB · Hit: 26
satıcıyı bilen duyan var mı fiyatlar baya iyi, alışveril yapan var mı
bende sabah gördüm bayağı araştırdım site yeni açılmış intagram kanalı 10bin takipçili sıfır takip ettiği kişi ve sıfır gönderi adres bilgisine haritadan baktığımda orda öyle bir işletme yok belki depo gibi çalışıyor diyebilirsiniz telefon numarası da yok en can alıcı noktası ise SADECE EFT HAVALE İLE ÇELIŞIYOR OLMASI kısaca 15 bin tl dolandırılmak isteyen varsa birinci sıradayım lütfen :)

eğer gevenilir site ise hemen alırım
bende alcam eğer dolandırıcı değilse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende sabah gördüm bayağı araştırdım site yeni açılmış intagram kanalı 10bin takipçili sıfır takip ettiği kişi ve sıfır gönderi adres bilgisine haritadan baktığımda orda öyle bir işletme yok belki depo gibi çalışıyor diyebilirsiniz telefon numarası da yok en can alıcı noktası ise SADECE EFT HAVALE İLE ÇELIŞIYOR OLMASI kısaca 15 bin tl dolandırılmak isteyen varsa birinci sıradayım lütfen :)
bi tanesi taksitli görünüyor ama havaleye yönlendiriyo dolandırıcı gibi hissettirdi bana da

bi tanesi taksitli görünüyor ama havaleye yönlendiriyo dolandırıcı gibi hissettirdi bana da
Hocam güvenmeyin 18 bin btulu klima 13 bin liraya hiçbir yerde yok 26 27 en az

gibi değil knk direkt dolandırıcı site kopyalama yapılmış ondan taksitleme ve değerlendirme özelliği görünüyor fark ettiysen değerlendirmeleri bile göremiyorsun yani kısaca zaten var olan bir sitenin fotokobi(ekran alıntısı) nı çekiyor ve linke katıyor yanı bu kadar basit değil ama detaylar kaosu ortaya çıkartacağından kısaca böyle anlatmak istedim

TOKATÇI SAKIN ALMAYIN BİR ŞEY.

SİTE GEÇEN HAFTA AÇILMIŞ VE SİTEDE HİÇBİR RESMİ İŞLETME BİLGİSİ YOK. UCUZ ETİN YAHNİSİ MİSALİ BU TARZ SİTELERE DİKKAT EDİN. KİMSE 25-30 BİN LİRALIK MALI 15 BİN TL'YE SATMAZ. SATAMAZ.

1777637628814.webp

arçelik bayisi görünümünde, arçelikte sorgulayınca kayıtları yok. bayi değiller. derslerine iyi çalışmış dolandırıcılara benziyorlar

Geri