Msi Inspire RTX5070Ti OC Parazit Sorunu

Reaksiyon skoru
2
Selamlar, teknik bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

Yaklaşık 2 aydır belirttiğim ekran kartını Gigabyte M27UP monitörle HDMI kablosuyla kullanıyorum. Bugün ekranda anlık gidip gelmeler olduğunu fark ettim. Kabloların hiçbiri gergin değil asla duvara dayanmadı ya da yüksek ısıya maruz kalmadı. Portları vs oynatarak çözmeye çalıştım başta ekran kartının portunu oynatınca git gel yapıyordu ama sonradan rastgele de olduğunu fark ettim. Sonrasında HDMI söküp display porta geçtim. Şimdi 15 dakikadır bir sorun yok gibi. Sizce endileşenmeli miyim? Sebepleri ne olabilir?

Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim.

Yaklaşık 2 aydır belirttiğim ekran kartını Gigabyte M27UP monitörle HDMI kablosuyla kullanıyorum. Bugün ekranda anlık gidip gelmeler olduğunu fark ettim. Kabloların hiçbiri gergin değil asla duvara dayanmadı ya da yüksek ısıya maruz kalmadı. Portları vs oynatarak çözmeye çalıştım başta ekran kartının portunu oynatınca git gel yapıyordu ama sonradan rastgele de olduğunu fark ettim. Sonrasında HDMI söküp display porta geçtim. Şimdi 15 dakikadır bir sorun yok gibi. Sizce endileşenmeli miyim? Sebepleri ne olabilir?

farklı hdmi kablo ile denediniz mi?
port bozulmaya yakındır. bozulma sebebi çok yüksek ihtimal fabrikasyon kaynaklıdır. kafanda tilkiler gezmeye devam ederse garantiye gönder.

Farklı hdmi kablosuyla denersen anlayabiliriz eğer olmazsa gönder gitsin

farklı hdmi kablo ile denediniz mi?
port bozulmaya yakındır. bozulma sebebi çok yüksek ihtimal fabrikasyon kaynaklıdır. kafanda tilkiler gezmeye devam ederse garantiye gönder.
Maalesef 2. bir HDMI kablom yok. Ürünü ise Fransa'dan aldım. Türkiye'de destek veriyor mu MSI bilginiz var mı konuyla ilgili acaba. Peki şuan DP'de durması sorun yaşatır mı?

Maalesef 2. bir HDMI kablom yok. Ürünü ise Fransa'dan aldım. Türkiye'de destek veriyor mu MSI bilginiz var mı konuyla ilgili acaba. Peki şuan DP'de durması sorun yaşatır mı?
konu ile ilgili tr.msi ile görüşürseniz daha iyi sonuç ve destek alırsınız.
DP'de durması sorun teşkil etmeyecektir

Elimde kablo yok maalesef. Pazartesi Msi ile görüşeceğim bakalım. Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konu ile ilgili tr.msi ile görüşürseniz daha iyi sonuç ve destek alırsınız.
DP'de durması sorun teşkil etmeyecektir
Pazartesi görüşeceğim teşekkür ederim.

Elimde kablo yok maalesef. Pazartesi Msi ile görüşeceğim bakalım. Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pazartesi görüşeceğim teşekkür ederim.
görüşün yardımcı olurlar diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,392
Üyeler
193,375
Son üye
AykutGS