🔥İndirim 64 gb DDR5 GOODRAM SON 2 ÜRÜN (FİYAT 37000)

vutayn

80+
Reaksiyon skoru
81

Ekler

• 33446.webp
    33446.webp
    78.4 KB · Hit: 162
64 gb ram gereksiz değil mi ya bilmiyorum ben mi anlamıyorum.ne gibi bir kullanım alanı var 32 gb dan farklı olarak?

kol gibi fiyat pahalı
Knk 32 gb 20 bin tl ...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

forumdan bir arkadaş 2.el alsatcı dutumu var gibisinden bir şey dedi işe geçtiğim için konuyu takip edemiycem dikkatli nir şekilde araştırıp okeyse alabilirsiniz

Knk 32 gb 20 bin tl ...

forumdan bir arkadaş 2.el alsatcı dutumu var gibisinden bir şey dedi işe geçtiğim için konuyu takip edemiycem dikkatli nir şekilde araştırıp okeyse alabilirsiniz
Vatanda bedava fiyatına veriyorlar ramleri kimse 20k-40k ödemiyo kankam

Knk 32 gb 20 bin tl ...

O arkadaş devamını getirmemiş mevzunun çok ciddiye alamıyorum artık o başlığı olmayacak şeyler değil tabi ama attığı taşın ürküttüğü bir şey yok varsayım hedef olmadığı sürece

64 gb ram gereksiz değil mi ya bilmiyorum ben mi anlamıyorum.ne gibi bir kullanım alanı var 32 gb dan farklı olarak?
video editlemede 32 ye göre daha iyi hele 4 k da manyak gibi olur

150 chrome sekmesi yerine 300 sekme açabilirsin :P
şakayı kenara bırakırsak 32 gb üzeri ram ihtiyacı genelde çok fazla data ile büyük projelerde çalışan kişiler için. (4k+ video edit, render, modelleme, çoklu sanal makine vs.)

günlük kullanımda 64 gb'a ne zaman ihtiyaç duyulur bilemiyorum. oyun oynarken arkada 100 chrome sekmesi + bir kaç adobe programı açık bırakmak isteyen olabilir ama bence saçma :D çünkü sadece ram değil cpu da yer ve fps düşürebilir.
Geleceğe dönük olup olmadıkları da tartışılır; bugün 6000 MHZ 64 GB ram alırsın 5 sene sonra 64 GB Ram isteyen oyun çıkar belki (gerçi sanmıyorum) ama 5 sene sonra yeni çıkan ramlere göre 6000 MHZ çok eski kalacak belki.

150 chrome sekmesi yerine 300 sekme açabilirsin :P
şakayı kenara bırakırsak 32 gb üzeri ram ihtiyacı genelde çok fazla data ile büyük projelerde çalışan kişiler için. (4k+ video edit, render, modelleme, çoklu sanal makine vs.)

günlük kullanımda 64 gb'a ne zaman ihtiyaç duyulur bilemiyorum. oyun oynarken arkada 100 chrome sekmesi + bir kaç adobe programı açık bırakmak isteyen olabilir ama bence saçma :D çünkü sadece ram değil cpu da yer ve fps düşürebilir.
Geleceğe dönük olup olmadıkları da tartışılır; bugün 6000 MHZ 64 GB ram alırsın 5 sene sonra 64 GB Ram isteyen oyun çıkar belki (gerçi sanmıyorum) ama 5 sene sonra yeni çıkan ramlere göre 6000 MHZ çok eski kalacak belki.
Am5 platformu için 6000 hz olmazsa olmaz gibi bir şey üstelik oyunla birlikte iş yapmayı da düşünüyorsan 64 gb fazlasıyla iyi bir yatırım sadece piyasa çok kötü durumda olduğu için bu şekilde düşğnmek zorunda kalıyoruz

Geri