ben satıcıya sordum var dediExpo desteği yok sanırım
ben satıcıya sordum var dedi
hocam getirfinans sanal kartı yazıyorum taksit opsiyonu çıkmıyor tek çekim çıkıyor nasıl iş bu?getirfinans
Alıntıyı görüntüle
Getir kredi kartı ile taksitle alınıyor.hocam getirfinans sanal kartı yazıyorum taksit opsiyonu çıkmıyor tek çekim çıkıyor nasıl iş bu?
2 tane ekleyince peşin fiyata 3 taksitle alınabiliyorGetir finans kredi kartı ile taksitle alınıyor.
Bankanın kartı ve ya sanal kartı ile taksitli alamazsın.
Ben 9 taksit için belirtmiştim.2 tane ekleyince peşin fiyata 3 taksitle alınabiliyor
Ben 9 taksit için belirtmiştim.
Sorun olmaz. Satıcı güzelce belirtmiş. Ben bu yaklaşımı için düşünmeden alırdım.Alıntıyı görüntülearkadaşlar satıcıya sordum da bu şekilde söyledi uyumsuz olursa iade de sorun olmaz değil mi yoksa hepsiburada veya trendyoldan mı alsam orada biraz daha pahalı
eyvallah, kredi kartı oluşturdum da yollanacak 1 haftaya anca gelir, hemen kullanamayacaz o zaman :dGetir kredi kartı ile taksitle alınıyor.
Bankanın kartı ve ya banka sanal kartı ile taksitli alamazsın.
Ne zaman gelirse. 2 hafta sürmez umarım seninkisi. Fırsat devam ettiği sürece iyi ürünlerle karşılaşırsın.eyvallah, kredi kartı oluşturdum da yollanacak 1 haftaya anca gelir, hemen kullanamayacaz o zaman :d
Ramlerin markası aşırı fark etmiyor. Zaten belli başlı çipleri kullanıyorlar.Ben bu goodram'i aldım da patriot ile arasında çok fark varmıdır hangisi iydir ?
goodram hangi çipi kullanıyor nerden bakabilirimRamlerin markası aşırı fark etmiyor. Zaten belli başlı çipleri kullanıyorlar.