canin sagolsun hocamSiteye giremedim yoğunluktan indirimli fiyatları çekmemiş sistem kusura bakmayın bu hafta için telefondan müdahale edemiyorum hazırlıklı değildim![]()
MSI kalitesiz gamepadları hariç 1-2 dualsense ve xbox falan varalınabılecek controller varmı sitede
Hocam 217 beyaz 4500 e düşmüş düşünürseniz. Benim her şey siyah bunu alsam olur mu diye düşünüyorum. Klavye de akko 5075 b plus. Siyah beyaz kombin olabilir diye düşündüm ama çok mu leş olur bilemedim içi siyah dışı beyazBu hafta dışarıdayım listeyi atamıycam arkadaşlar imzamdaki siteden indirim oranına göre listeleyebilirsiniz.
bence bu kasa alınır bundan bi tık daha iyisini vatanda görebiliriz herhaldeiyi şeyler yok
aynen sadece paraf a 3 taksit var diğer hiç bir karta taksit yok artık vadesiz taksitli alışveriş bitmişMaximum 3 taksit olayı bitmiş sanırım
incelemelerini yaptı abdullah abide techolayda bi gözathttps://www.incehesap.com/intel-core-ultra-5-processor-245k-arrow-lake-tray-islemci-fiyati-75807/ bu işlemci alınır mı önerir misiniz