fthckmk
80+
- Reaksiyon skoru
- 94
O zaman bunu alabilirsin james eşeğinden daha mantıklı olur.Hocam bu VA panel FPs oyunu ve PS5 için kullanıcam monitörü
jamesin özelliği daha iyi 1000 TL fazla verebilirim. Ama KTC paneli ve rengi daha iyiyse onu tercih edebilirim. Jameste renkler kağıt üstünde daha iyiO zaman bunu alabilirsin james eşeğinden daha mantıklı olur.
1000 TL daha verebiliyorsan şu daha mantıklı olur. Bu monitör James Eşeğinden daha iyi bu arada hocam. 10.400 liraydı daha yakın zamanda, yine o fiyatlara düşer. Kuponla, banka kampanyası vesaire daha da uyguna getirirsin hocam.jamesin özelliği daha iyi 1000 TL fazla verebilirim. Ama KTC paneli ve rengi daha iyiyse onu tercih edebilirim. Jameste renkler kağıt üstünde daha iyi
Kaliteli VA bu. Tepki süresi ve ghostingi çok iyi. Esekten çok daha iyi bir tercih. Güzel kontrast oranida cabasi.Hocam bu VA panel FPs oyunu ve PS5 için kullanıcam monitörü
Hocam şimdi forumda bununla ilgili yorumlarda okudum bunu alıyorum Teşekkürler1000 TL daha verebiliyorsan şu daha mantıklı olur. Bu monitör James Eşeğinden daha iyi bu arada hocam. 10.400 liraydı daha yakın zamanda, yine o fiyatlara düşer. Kuponla, banka kampanyası vesaire daha da uyguna getirirsin hocam.
İyi tercih hocam şimdiden hayırlı olsun size umarım memnun kalırsınız.Hocam şimdi forumda bununla ilgili yorumlarda okudum bunu alıyorum Teşekkürler