Ktc mi James Donkeymi?

Mithril

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,768
8k Civarı yeni favoriniz bu mu? XNE'den üstün müdür ne diyosunuz?

Miniled bütçemin üstünde tam 8k dolaylarına bişey bakıyordum. Miniled olanın paneli farklı mı?
Q27g42xne den üstün olduğunu düşünmüyorum ama IPS modellere baktıgın icin IPS model attım. H27e6 bence gereksiz 11k ya alınmaz çünkü bazı kusurları var ve o paraya az ekler mini led alırım daha iyi. James Donkey hakkında da bilgi yok marka zaten kötü onu da almam.

Bütçeyi fazla zorlamasın ve IPS olsun diye attım

James Donkey

Şu nasıl sizce hocam ?
Aynısını bende sormuştum nit değerleri çok düşükmüş demişti tayfunss 260-280 arası çıkıyor yabancı yorumlara bakınca da çok kişi şöyle tarif ediyor anlayaladığım bir karanlık filtre var gibi bir türlü yeterince parlak canlı hissetirmiyor v.s videolu tanıtımlarda da harbi hafif karanlık duruyor yoksa benim de listemdeydi. Asusa doğru kaydım her ne kadar ölü pikseli bol olasa da amazondan alıp trene bağlarım diye düşünüyorum.

Aynısını bende sormuştum nit değerleri çok düşükmüş demişti tayfunss 260-280 arası çıkıyor yabancı yorumlara bakınca da çok kişi şöyle tarif ediyor anlayaladığım bir karanlık filtre var gibi bir türlü yeterince parlak canlı hissetirmiyor v.s videolu tanıtımlarda da harbi hafif karanlık duruyor yoksa benim de listemdeydi. Asusa doğru kaydım her ne kadar ölü pikseli bol olasa da amazondan alıp trene bağlarım diye düşünüyorum.
Çoook fazla model var, ne yapacağımı şaşırdım.

Geri