Ne yazdın Chat GPT ye laödeme sayfasında bunu konsola yazdım.
Alıntıyı görüntüle
sonra banka onay ekranı geldi, telefona gelen onay kodunu yazdım. sonra bunu yazdım konsola
Alıntıyı görüntüle
Ne yazdın Chat GPT ye laödeme sayfasında bunu konsola yazdım.
Alıntıyı görüntüle
sonra banka onay ekranı geldi, telefona gelen onay kodunu yazdım. sonra bunu yazdım konsola
Alıntıyı görüntüle
herkes koysun en düşük fiyata ben koyucam merak etmeyinVatan'ın ramlerisipariş verip anında ilan girmelerinden sonra nasıl küfür yedilerse, hala daha ilan yok öyle bir korku var satacaklarda.
Alıntıyı görüntüle
Daha Dur Bismillah Adamlar Daha Yeni Aldı Sabah Olsun İlandaVatan'ın ramlerisipariş verip anında ilan girmelerinden sonra nasıl küfür yedilerse, hala daha ilan yok öyle bir korku var satacaklarda.
Alıntıyı görüntüle
Kargoya verildikten sonra gör sen orayıVatan'ın ramleri sipariş verip anında ilan girmelerinden sonra nasıl küfür yedilerse, hala daha ilan yok öyle bir korku var satacaklarda.
Alıntıyı görüntüle
Şimdi ilan açıyorum al satıcılara inat olsun 60 liraya ilana koycam ama ürünüde satmıcam bilerek ilanda dursunVatan'ın ramleri sipariş verip anında ilan girmelerinden sonra nasıl küfür yedilerse, hala daha ilan yok öyle bir korku var satacaklarda.
Alıntıyı görüntüle
bu gece ailevi degerleri kalmadi biraz ama selamlar tolga beyincehesap dijital pazarlama muduru tolga bey aramizdaymis
60 liraya koy alacamŞimdi ilan açıyorum al satıcılara inat olsun 60 liraya ilana koy ama üründe satmışım bilerek ilanda dursun
eft havaleyi 500 tl lik ürünle denemek yerine niye 135k lık pc ile denedin kiSabah eft havale sistemi nasıl diye bakarken bunu da yanlışlıkla aldım sonrasında ulaştım iptal da etmediler 12 saat beklesinler
Alıntıyı görüntüle
Belki gelir demişeft havaleyi 500 tl lik ürünle denemek yerine niye 135k lık pc ile denedin ki