Huseyinatik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 413
bu arada ticari zekana hayran oldum abi1599 liraya aldım şimdi nihayet görev tamam. Şimdi hemen ilan açıp 60.9 liraya satacağım. Alfa al-satçılık budur.
bu arada ticari zekana hayran oldum abi1599 liraya aldım şimdi nihayet görev tamam. Şimdi hemen ilan açıp 60.9 liraya satacağım. Alfa al-satçılık budur.
Cidden öyle bu arada gündüz Akakçe'den baktım yoktu böyle bir ilan. Tam gece 2 den sonra oldu ne tesadüf gerçekten...Yeni meta: Sarı site yerine şirket aç, Amazon'daki dijital pazaryerinde ürünü sat.
gercekten cok sacmada sen bazi seylere karismasan iyi olur dostumZiyaretçi muhabbeti çok saçma değil mi gerçekten adam hesap açmadan yorum yapamaması lazım bana göre geliyor burda trollük yapıyor...
Ben genelde sürekli hesap girişi olmadan forumda gezer sürekli takip ederim ama yazılabildiğine yeni şahit oldum bir de oğluş falan yazıyor değişikmişZiyaretçi muhabbeti çok saçma değil mi gerçekten adam hesap açmadan yorum yapamaması lazım bana göre geliyor burda trollük yapıyor...
Biz yömyeci adamlarız, bizim çöplüğümüz Amazon Depo oradan devam.Cidden öyle bu arada gündüz Akakçe'den baktım yoktu böyle bir ilan. Tam gece 2 den sonra oldu ne tesadüf gerçekten...
Robloxta bile yıllardır ziyaretçi olayı yoktuZiyaretçi muhabbeti çok saçma değil mi gerçekten adam hesap açmadan yorum yapamaması lazım bana göre geliyor burda trollük yapıyor...
Biri yorum atmış ürün geldi ama ne fiziki ne dijital fatura var diye
O Nasıl OluyorBiri yorum atmış ürün geldi ama ne fiziki ne dijital fatura var diye
Ya ben de ilk başta dedim benden sonra dört beş kişi daha oğluş yazmış kafayı yedirtiyolar gece geceBen genelde sürekli hesap girişi olmadan forumda gezer sürekli takip ederim ama yazılabildiğine yeni şahit oldum bir de oğluş falan yazıyor değişikmiş
Alamayanlar Anlık
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O Nasıl Oluyor![]()
İptal Olmuştur Ama İnternet Stoğuna Geri Düşmemiştir .Eleman birde 30 tane stok girmiş en az sen nasıl 30 tane alabildin be herif...