Ahmetbabaköftee
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Max 1200TL bütçem var trendyoldan mekanik/manyetik klavye önerisi varmı büyük boy istemiyorum ve kaliteli olsun
arkadaşım bundan kullanıyor ve hiç memnun değil sen kullandınmı senin düşüncen nasıl![]()
Havit Gamenote KB874L Mekanik Red Switch Gaming %60 Klavye - Fiyatı, Yorumları
Gamenote KB874L Mekanik Red Switch Gaming %60 Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
1000 lira için iyi gibi.
400 çıkmaz mı? reddragon fizz pro al.
konuyu takip ediyorum.Max 1200TL bütçem var trendyoldan mekanik/manyetik klavye önerisi varmı büyük boy istemiyorum ve kaliteli olsun
Klavye güzelmiş. Sesi azaltıp artırmak için hangi tuş kombinasyonları ile yapıyorsunuz?Hocam 300 350 tl çıkarsan manyetik klavye var giriş seviyesi %60 klavye 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım bi sorun varsa yardımcı olabilirim
Öyle bir tuş kombinasyonu yok ama yazılımı üzerinden istediğin fn tuşuna işlev atayabiliyorsunkonuyu takip ediyorum.
Banada küçük ideal lazım. max 1.5k
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Klavye güzelmiş. Sesi azaltıp artırmak için hangi tuş kombinasyonları ile yapıyorsunuz?
Bu boyutlarda , klavye üzerinden ses ayarı yapacağım başka bir klavye var mı bildiğin hocamÖyle bir tuş kombinasyonu yok
Tamamdır hocam bu klavye hoşuma gitti muhtemelen bunu sipariş ederim.Öyle bir tuş kombinasyonu yok ama yazılımı üzerinden istediğin fn tuşuna işlev atayabiliyorsun
mesela ö tuşunu yukarıdan seçtim az önce maviye yakın renkte yanıyor aşağıdan müzik kısmayı seçtim fn+ö yapınca ses kısıyor artık bunun gibi istediğin tuşa işlev atayabiliyorsun kırmızı tuşlar hariç. Çünkü kırmızı tuşlarda klavyenin fabrikasyon işlevleri mevcut
Alıntıyı görüntüle
Klavyeyi yeni aldığımdan yapmaya vakit bulamamıştım mesela şuan ç harfine önceki parça . ya ise sonraki parça ekledim gayet kullanışlı
Kusura bakma biraz yarım yamalak ekleye ekleye yazdım ben de yeni keşfediyorumBu boyutlarda , klavye üzerinden ses ayarı yapacağım başka bir klavye var mı bildiğin hocam
Tamamdır hocam bu klavye hoşuma gitti muhtemelen bunu sipariş ederim.
Hocam hiç problem değilKusura bakma biraz yarım yamalak ekleye ekleye yazdım ben de yeni keşfediyorum![]()
yapay zekalar bile bunu öneriyor bu fiyat bandında. iyi bence alabilirsin. zaten bu paraya bu kadar özellikli klavye yok gibi, (kablolu hepsi) ama 100 tl fazla ver beyaz rengini al.arkadaşım bundan kullanıyor ve hiç memnun değil sen kullandınmı senin düşüncen nasıl
Bu nasıl hocam![]()
REDRAGON K616 Fizz Pro RGB Red Switch Kablosuz Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye - Fiyatı, Yorumları
K616 Fizz Pro RGB Red Switch Kablosuz Beyaz Compact Gaming (Oyuncu) Klavye yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
yapay zekalar bile bunu öneriyor bu fiyat bandında. iyi bence alabilirsin. zaten bu paraya bu kadar özellikli klavye yok gibi, (kablolu hepsi) ama 100 tl fazla ver beyaz rengini al.
istediğim tuşa istedeğim rengi koyabiliyorsam alırım rgb güzel renk özellikleri mevcutmudurHocam 300 350 tl çıkarsan manyetik klavye var giriş seviyesi %60 klavye 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım bi sorun varsa yardımcı olabilirim