KLAVYE LAZIM BEYLER max 1200TL

1000 lira için iyi gibi.
arkadaşım bundan kullanıyor ve hiç memnun değil sen kullandınmı senin düşüncen nasıl
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

400 çıkmaz mı? reddragon fizz pro al.
Bu nasıl hocam

Max 1200TL bütçem var trendyoldan mekanik/manyetik klavye önerisi varmı büyük boy istemiyorum ve kaliteli olsun
konuyu takip ediyorum.
Banada küçük ideal lazım. max 1.5k

Hocam 300 350 tl çıkarsan manyetik klavye var giriş seviyesi %60 klavye 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım bi sorun varsa yardımcı olabilirim
Klavye güzelmiş. Sesi azaltıp artırmak için hangi tuş kombinasyonları ile yapıyorsunuz?

konuyu takip ediyorum.
Banada küçük ideal lazım. max 1.5k

Klavye güzelmiş. Sesi azaltıp artırmak için hangi tuş kombinasyonları ile yapıyorsunuz?
Öyle bir tuş kombinasyonu yok ama yazılımı üzerinden istediğin fn tuşuna işlev atayabiliyorsun
mesela ö tuşunu yukarıdan seçtim az önce maviye yakın renkte yanıyor aşağıdan müzik kısmayı seçtim fn+ö yapınca ses kısıyor artık bunun gibi istediğin tuşa işlev atayabiliyorsun kırmızı tuşlar hariç. Çünkü kırmızı tuşlarda klavyenin fabrikasyon işlevleri mevcut
1777715565731.webp

Klavyeyi yeni aldığımdan yapmaya vakit bulamamıştım mesela şuan ç harfine önceki parça . ya ise sonraki parça ekledim gayet kullanışlı

Hocam bir de fn tuşu olmadan da aynı işlevleri atayabiliyormuşuz ama mesela m tuşuna atadınız diyelim ki m tuşuna basınca artık yazmak yerine ses kısıyor. kullanmadığınız tercih etmediğiniz tuşları bu şekilde değerlendirebiliyormuşuz.

Son düzenleme:
Öyle bir tuş kombinasyonu yok
Bu boyutlarda , klavye üzerinden ses ayarı yapacağım başka bir klavye var mı bildiğin hocam

Öyle bir tuş kombinasyonu yok ama yazılımı üzerinden istediğin fn tuşuna işlev atayabiliyorsun
mesela ö tuşunu yukarıdan seçtim az önce maviye yakın renkte yanıyor aşağıdan müzik kısmayı seçtim fn+ö yapınca ses kısıyor artık bunun gibi istediğin tuşa işlev atayabiliyorsun kırmızı tuşlar hariç. Çünkü kırmızı tuşlarda klavyenin fabrikasyon işlevleri mevcut
Alıntıyı görüntüle

Klavyeyi yeni aldığımdan yapmaya vakit bulamamıştım mesela şuan ç harfine önceki parça . ya ise sonraki parça ekledim gayet kullanışlı
Tamamdır hocam bu klavye hoşuma gitti muhtemelen bunu sipariş ederim.

Bu boyutlarda , klavye üzerinden ses ayarı yapacağım başka bir klavye var mı bildiğin hocam

Tamamdır hocam bu klavye hoşuma gitti muhtemelen bunu sipariş ederim.
Kusura bakma biraz yarım yamalak ekleye ekleye yazdım ben de yeni keşfediyorum :D

arkadaşım bundan kullanıyor ve hiç memnun değil sen kullandınmı senin düşüncen nasıl

Bu nasıl hocam
yapay zekalar bile bunu öneriyor bu fiyat bandında. iyi bence alabilirsin. zaten bu paraya bu kadar özellikli klavye yok gibi, (kablolu hepsi) ama 100 tl fazla ver beyaz rengini al.

Son düzenleme:
yapay zekalar bile bunu öneriyor bu fiyat bandında. iyi bence alabilirsin. zaten bu paraya bu kadar özellikli klavye yok gibi, (kablolu hepsi) ama 100 tl fazla ver beyaz rengini al.
tamam bundan yani alırım ben arkadşım bundan kullanıyor bana sakın alma dedi tuşa basıcna iki kez algılıyor gibi şeyler söyledi ama ben tasaramını ve rengini çok beğendim sıkıntı çıkartmasın alacağım

Hocam 300 350 tl çıkarsan manyetik klavye var giriş seviyesi %60 klavye 1 aydır kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım bi sorun varsa yardımcı olabilirim
istediğim tuşa istedeğim rengi koyabiliyorsam alırım rgb güzel renk özellikleri mevcutmudur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,381
Üyeler
193,372
Son üye
incirboi
Geri