Rust böyle bir oyun.

Hocam işlemcin nedir ? Ayrıca oynadığın serverların popu ile alakalı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Az önce 3 saatlik sunucu daha yeni wipe yemiş Satellite Dish'ten yeşili alcaz adamlar AK ile pusuyor ne ara be birader
7500f ama şuan 7800x3d almayı düşünüyorum sizde oynuyor musunuz

Hocam işlemcin nedir ? Ayrıca oynadığın serverların popu ile alakalı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Az önce 3 saatlik sunucu daha yeni wipe yemiş Satellite Dish'ten yeşili alcaz adamlar AK ile pusuyor ne ara be birader
supply düşürüyolar askeriden şans meselesi biz 5 wipeda 1 düşürüyoruz en çok ama adamlar 1 wipeda 2 3 tane tamamen şans.

Uzun süredir oynamıyordum 3 ay kadar tekrar başladık bu sabah önce kaybedip vazgeçtik sonra counter raid atıp tekrar döndük mp5 olduk videonun başındaki adam 3 tane drop atmıştı tekti gidip bakalım dedik öldürdüm tek olduğuna güvendim 1 2 saat sonra aşşağılayıcı şekilde raidlendik.sonlara doğru sandıktan pompalıyı alırken elimin titrediğini fark edebilirsiniz :D normalde böyle bir konu açmazdım ama rust başlayacaklar bunu düşünerek başlasın etkiliyor insanı bi 1 hafta daha oynamayacağım.

inanılmaz edit, spotift acıp kayıt ile klipleri izlemtis.......

supply düşürüyolar askeriden şans meselesi biz 5 wipeda 1 düşürüyoruz en çok ama adamlar 1 wipeda 2 3 tane tamamen şans.
Ya ben zaten çok iyi oynamıyorum T1 fightlarında çok iyiyim onun harici ortalama. Ama şaşırdım yani supply düşürüyolar bide AK, MP5 buluyorlar.

Rust'ı severiz diye aldık ama hiçbir zaman arkadaşlarımla adam akıllı oynayamadik sürekli baskın yedik illa spawn olduğumuz da daha bir araya gelemeden ya ayı tarafından yada full kasılmış adamlar tarafından katledilip duruyoruz oyunun başta al benisi vardı pişmanız aldığımıza bir kez olsun adam akıllı hayatta kalıp da base inşa edemedik aşırı kanser oyun gidin the forest - son of the forest oynayın daha çok sarıyor

Rust'ı severiz diye aldık ama hiçbir zaman arkadaşlarımla adam akıllı oynayamadik sürekli baskın yedik illa spawn olduğumuz da daha bir araya gelemeden ya ayı tarafından yada full kasılmış adamlar tarafından katledilip duruyoruz oyunun başta al benisi vardı pişmanız aldığımıza bir kez olsun adam akıllı hayatta kalıp da base inşa edemedik aşırı kanser oyun gidin the forest - son of the forest oynayın daha çok sarıyor
azcık izleyin öğrenin bilmeyen biri için tabii ki pişman olursunuz esqui ve sensei izlemenizi öneririm sonra başlarsınız zevk almaya.

Project Zomboid oynuyorum bende ona sardım bu aralar arkadaşlarla.
Yardım lazım olursa etkiketle XD
1777716634411.webp

Ya ben zaten çok iyi oynamıyorum T1 fightlarında çok iyiyim onun harici ortalama. Ama şaşırdım yani supply düşürüyolar bide AK, MP5 buluyorlar.
t1 de 20 dk falan kalıyoruz genelde katlıyoruz t2 oluyoruz ama en güvendiğim olay ak spreyim hileden script check yaptılar bi kere iyi atıyorum.

azcık izleyin öğrenin bilmeyen biri için tabii ki pişman olursunuz esqui ve sensei izlemenizi öneririm sonra başlarsınız zevk almaya.
Bir kaç kez tr serverine girdik orada sağolsunlar yardımcı oldular drop vs attılar da onun haricinde diğer serverlarda hep aynı kaderi yaşadık bir ara kafayı bozdum server açmayı düşündüm vazgeçtim sonra

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,381
Üyeler
193,372
Son üye
incirboi
Geri