Yardım İkinci El Asus Prime B650M-R ne kadara alınmalı ?

Polat Alengir

80+ Silver
Reaksiyon skoru
857
Merhabalar başlıktaki ürünü almayı düşünüyorum şuan sıfırı akakçede en düşük 4800 tl ikinci el sitesinde ne kadara alınır yani bu kadara alırsan iyidir dediğiniz fiyat nedir ? kfg li olmasına dikkat ediyorum. Teşekkürler

Merhabalar başlıktaki ürünü almayı düşünüyorum şuan sıfırı akakçede en düşük 4800 tl ikinci el sitesinde ne kadara alınır yani bu kadara alırsan iyidir dediğiniz fiyat nedir ? kfg li olmasına dikkat ediyorum. Teşekkürler
3500 tl den fazla para vermezdim şahsen.

max 3800 pg ile

çoğu kişi pg ile satmıyor ya havale sonrası kargo şekilde satıyor hepsi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet birkaç aylık ürünmüş hemde
Oh süper o zaman KFG tamdır hayırlı olsun şimdiden.

PG ile al hocam fiyat güzel gibi.
pg satmıyor bende sistem dizmeye yeni başladığım için yani alıp kenara koyacağım deneme şansım yok gibi bir şey

Oh süper o zaman KFG tamdır hayırlı olsun şimdiden.
teşekkürler de pg ile satmıyor riskli midir adam kargo şubesinde açar video atarım diyor

pg satmıyor bende sistem dizmeye yeni başladığım için yani alıp kenara koyacağım deneme şansım yok gibi bir şey
Deneme şansın olmaması kötüymüş bak :D kullanırken falan video ss varsa iyi olur.

teşekkürler de pg ile satmıyor riskli midir adam kargo şubesinde açar video atarım diyor
Referansı varsa iyi olur kimseye güven olmaz :D profiline girip bi bakmak lazım.

Deneme şansın olmaması kötüymüş bak :D kullanırken falan video ss varsa iyi olur.

Referansı varsa iyi olur kimseye güven olmaz :D profiline girip bi bakmak lazım.
soracağım

çoğu kişi pg ile satmıyor ya havale sonrası kargo şekilde satıyor hepsi

evet birkaç aylık ürünmüş hemde
hocam 3 kuruş tasarruf edicen diye bozuk ürün vermesinler sonra dikkat et. İşlemciyi rami sarı siteden alda anakartı 0 alsan daha iyi olabilir sanki.

Geri