16 GB 5600mhz CL36 Ram alınır mı?

boltreny7

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,038
Arkadaşlar 7 bin nakitim var 2.el ram alacağım, hynix a die çipli ram arıyorum, normalde goodram buldum 16 gb 6000mhz cl16 fakat en son pazarlık 7500 anlaşabiliyorum. Daha uyguna kaliteli çipli bir ram alıp bu değerleri geçemez miyim?
Ryzen 5 7500F
Asus prime b650m-R var

Ramlere hız asirtmak istiyosan aynı marka ve aynı ürün kodlarına sahip ramler bulman daha mantıklı olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Goodramden devam etmeni öneririm

Ramlere hız asirtmak istiyosan aynı marka ve aynı ürün kodlarına sahip ramler bulman daha mantıklı olur

Goodramden devam etmeni öneririm
Elimde ram yok hocam tek 1x16 ram alacağım o yüzden soruyorum, ilerde yükseltmek istediğimde eşini kolayca bulabileceğim hynix a die çipli bir model arıyorum.

Bence goodramm 6000 MHz Cl 30 olanlara bakabilirsin ayrıca gskill z trident gibi markalarda SK hynix cipler kullanıyor genelde

Elimde ram yok hocam tek 1x16 ram alacağım o yüzden soruyorum, ilerde yükseltmek istediğimde eşini kolayca bulabileceğim hynix a die çipli bir model arıyorum.
Ayrıca anakartinizın internet sitesinde desteklenen bellek kısmında ramlerin hızları vs ve çiplerin markaları da detaylıca yazmakta anakartın uyumluluğunu da sağlamış olur hem

Twinmos 16gb 6000mhz CL36 var hocam ilgilenirsen
Marka pek bilindik değil hocam Yanaşamıyorum o yüzden

Bence goodramm 6000 MHz Cl 30 olanlara bakabilirsin ayrıca gskill z trident gibi markalarda SK hynix cipler kullanıyor genelde

Ayrıca anakartinizın internet sitesinde desteklenen bellek kısmında ramlerin hızları vs ve çiplerin markaları da detaylıca yazmakta anakartın uyumluluğunu da sağlamış olur hem
Hocam her gün kovalıyorum da 7000 nakitim var o paraya vermezler gibi yaşadığım yerde 6000mhz cl38 lexar ram buldum lexar thor modeli iyi midir?

Hocam her gün kovalıyorum da 7000 nakitim var o paraya vermezler gibi yaşadığım yerde 6000mhz cl38 lexar ram buldum lexar thor modeli iyi midir?
Çok acil değilse bekle derim bı baktın vartandan 32gb lik aldın belli olmaz benimde 16 lik rame ihtiyacım var ama vatan indirimlerinden sonra ikinci ele o parayı vermesim gelmiyo

Çok acil değilse bekle derim bı baktın vartandan 32gb lik aldın belli olmaz benimde 16 lik rame ihtiyacım var ama vatan indirimlerinden sonra ikinci ele o parayı vermesim gelmiyo
Vatan indirimlerine ne kadar oynuyor ki hocam vakit sıkıntım yok beklerim

Ekler

• 1000058787.webp
    1000058787.webp
    52.1 KB · Hit: 10
5600 cl36 nın Hynix özellikle de a-die olacağını sanmıyorum voltaj kaç? Patriot yada Goodram yakalamaya çalışın

twinmos bilindik Samsung & Hynix kullaniyor

5600 cl36 nın Hynix özellikle de a-die olacağını sanmıyorum voltaj kaç? Patriot yada Goodram yakalamaya çalışın

İleride aynısından Bir tane daha almak istesem kolayca bulabilir miyim hocam yaygın bir RAM mi

Bartında yaşadığım şehirde lexar thor 6000mhz cl38 1x16 gb ram var hocam 2 aylık. 7500’e anlaştık sizce iyi midir? 7500 cikmaz 7000’e çekmeye çalışcam ama bakalım hayırlısı

Lexarda hynix a die varmış hocam yarın 7500’e alacağım nasip olursa. Anakarta da uyumlu sitesinden baktım. Teşekkürler yardımlarınız için

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,950
Üyeler
194,751
Son üye
Ganmulll
Geri